СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 14.08.2023 – 20.08.2023

x


На 16-ти август предстои новолуние, което ще изисква промяна във вашето финансово състояние или онова, което имате – общо.

От вас ще се изисква да допуснете нещо ново и различно, за да получите по-добър резултат от преди и да се справите с евентуална дестабилизация.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, напрегнати ситуации, обърквания, които ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл, сега трябва да приемете случващото се като право на втори опит, така че да се справите, да отстраните евентуални слабости и да се предпазите от бъдеща дестабилизация.

В някои случаи това може да изисква да прекратите връзки или зависимости, които ви се отразяват по този начин. В друг вариант – може да намалите разходи, да си промените отношението към определени личности, така че да защитите интересите си…

Миналото ви застига по някакъв начин, можете да го анализирате, за да отстраните слаби звена, за да усилите евентуални позитиви.

При всички случаи звездите ви дават шанс да подействате позитивно на материалното си състояние, а общуването се превръща в проводник на възможности.

Някои от вас ще влизат в словесни двубои, по активно ще защитават мнението си, идеите си, желанията си, но добрата новина е, че по този начин можете да отключите внезапни шансове, понякога и над средното ниво. Можете да се доберете до подкрепа и одобрение, която ви помага да превъртите всички предизвикателства в полза. Вашата популярност расте, в обкръжението ви се появяват хора, които за дълго могат да играят ролята на мост към вашите успехи или чувства на щастие. Поне разбирате на кого и в каква степен може да се осланете.

Интересни, въодушевяващи разговори и срещи провеждат мнозина.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени