СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 14.09.2020 – 20.09.2020

x


На 14 септември Юпитер обръща своя ход в директен и до края на годината следствие на полагани от вас усилия, високи амбиции и демонстриран потенциал, ще можете да направите пробив в професионалната си реализация, да извоювате успехи, на които после да разчитате и през идните години или пък да си намерите нова и по-благоприятна за вас работа, която ще кореспондира с мечтите ви.

В друг случай – това е време, през което по-интензивно ще обърнете внимание на ритъма в ежедневието си, в навици и т.н., за да сте по-ефективни, дори здрави…

На този етап вие можете да въздействате на всичко горе-описано и като преговаряте за интересите си. Ако не всичко се случва точно така, както искате, очаквате, тогава ще имате право на втора възможност, която ще се породи с Новолунието на 17 септември. То пак така ще ви даде шанс за повишение, което ще рефлектира върху доходите ви.

Този процес ще бъде съпътстван от разяснителни разговори, вероятно и своеобразна борба за власт… Според чутото, съответно вид съпротивление от определени личности, но и подкрепа от други – вие ще зададете нов вектор на развитие, предимно в кариерата… Едни връзки ще оздравите и може да прекратите други, включително договори, но само в случай, че са изчерпани.

Благоприятно време да „сверите часовника си“ на кого и в каква степен можете да разчитате.

В друг случай – това е шанс да спечелите нещо важно, да го материализирате и като се вглеждате в детайли, които ще са много полезни или отстранявате слабости, които сте забелязали.

Вие все още се радвате на опеката на Венера, тя минимизира трудности или ви помага по-лесно да ги преодолявате. През тази седмица обаче, вие ще се изправите пред своеобразно предизвикателство, което ще тества приспособимостта ви, адаптивността към промени. Начинът, по който се справите, ще се закодира трайно в имиджа и общественото ви положение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ