СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 14.11.2022 – 20.11.2022

x


Вие сте в отличен период да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване във вашия дом и семейство, но не само.

Някои от вас могат да инвестират в недвижимо имущество или в комфорта си на съществуване, други ще се радват на добронамереност и разбиране от страна на своите роднини и семейство, можете да изчистите евентуални различия и конфликти, а ако това ви интересува – да се справите с наследствени и имуществени казуси.

Мнозина имат нужда от повече почивка и релакс, може би да се огледат, за да направят най-правилен избор и относно бъдещи перспективи на развитие и на различни нива от живота, както в личен, така и в професионален аспект.

Ако всичко е наред между вас и близките ви, тогава сега ще получавате от тях подкрепа, тя може да е чисто финансова, но може и да е морална при текущи дела и т.н.

Ако все пак преобладава напрежението, това ще е сериозен признак, че различията са доста по-дълбоки и съответно ще изискват повече усилия и време, за да се разрешат.

През втората част от седмицата желанието за развлечения, вид позитивни настроения, по- цветен начин, по който възприемате обикалящата действителност, ще надделеят и вие ще усетите това като покачващ се ентусиазъм, повече вяра в собствените сили и възможности, привличане на доза късмет.

Все ще се намерят хора и обстоятелства, които да порадват сърцето ви и да усилят тази тенденция.

Въпреки всичко е препоръчително да се пазите от повишена и нелоялна конкуренция, така че внимавайте кого допускате до себе си.

Може да се наложи да се справяте с вид подвеждане от миналото, допуснати грешки, неправилни преценки спрямо околните, които дестабилизират обществените ви позиции и материално състояние.

Сега е подходящо да отстраните такива слабости.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ