СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 15.11.2021 – 21.11.2021

x


Водещ фокус за вас си остават взаимоотношенията, лични или делови. През тази седмица ще има хора, които ще ви въодушевяват, ще се превръщат в проводник на успехи или поне ще ви помагат в сложни ситуации и ще се превръщат в отдушник на евентуално напрежение. Но не е изключено да има и такива, които да ви напрягат, изненадват неприятно. При всички случаи ще получите достатъчно голяма яснота на кого и в каква степен можете да разчитате.

От вас ще се изисква да проявявате повишена адаптивност към променяща се среда на съществуване. Тя може да е променена поради нова длъжност, която заемате, поради премествания, нови хора, които нахлуват в живота ви, обновени изисквания към вас и т.н.

Колкото по-голяма адаптивност проявявате, така че да отговорите на очакванията към вас, за да се справите с евентуална конкуренция, но и да се предпазите от евентуални недоброжелатели, толкова повече вие ще превъртате всички предизвикателства в полза. От вас се изисква да бъдете по-гъвкави в общуването, да балансирате между ваши и чужди интереси, а понякога да спазвате по-голяма дистанция от хора, които могат да ви дестабилизират или пък да изградите план, така че да сте по-малко зависими от тях.

Когато става въпрос за сърдечни връзки, тогава сега вие сте в позитивен период, така че ще имате шанс да ги оздравите, да изчистите евентуални недоразумения. Не са изключени разяснителни разговори, в които може да си кажете истини или пък да стигнете до по-голяма дълбочина на съответна тема и да вземете оптимално правилни решения.

Любими хора може да изискват повече внимание, а в някои случаи може да ви се налага да инвестирате повече време или дори чисто материални блага в тях.

Случващото се сега има дългосрочно отражение, възможни са знакови, в известен смисъл превратни събития по време на пълнолунието, което включва и частично лунно затъмнение на 19 ноември.

Постарайте се през това време да живеете така, както искате това да бъде и през следващите около две седмици като минимум, а вероятно и много по-дълго време.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени