СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което в по-ярки краски ще ви покажа с какво си заслужава да продължите напред, какво трябва да оставите зад гърба си, за да бъдете по-успешни и дори по-здрави.

Препоръчително е да не се претоварвате, а ако е възможно дори да се отдалечите от вид рутина, да си дадете почивка.

Ако това е невъзможно, тогава е хубаво да следвате естествения ход на събитията, да избягвате конфликти с влиятелни или власт имащи личности на работното място.

Звездите ще ви подтикват много силно да се освободите от всичко токсично или изживяло своето време, за да намерите място за нещо ново и по-прогресивно, което кореспондира с вашия път и предопределеност. Ако нещо трябва да остане в живота ви, то ще остане, защото ще има достатъчно енергия и потенциал…

Почти през цялата седмица ще се чувствате предизвикани да проявявате повишена адаптивност, може да сте по-емоционални от обикновено, но и доста интуитивни, всичко това ще ви помогне да надникнете в по-далечното бъдеще…

През настоящия период може да получите подкрепа – морална или материална, от която да се възползвате, това може да е също „авариен изход“, вариант на развитие, ако се нуждаете от такива. Ценете високо хора и обстоятелства, които ви помагат, ще можете да разчитате на тях и в бъдеще.

Пазете се от преувеличения в някои ваши изказвания или мнения, твърде много чувства и крайности в реакциите, защото така може да предизвикате обратен от желания резултат.

Ескалират повишени разходи… В друг случай – периодът е подходящ да се освободите от онова, което ви нанася щети.

Избягвайте ситуации, които приличат на конфликти на интереси, на този етап не е препоръчително да се въвличате в такива, защото това едва ли ще допринесе за нещо  добро… Изчакайте, не бързайте…

На 23-ти юли Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак и вие постепенно ще изпитате облекчение, вашата самоувереност, способност да въздействате на тенденции и събития перманентно ще расте.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени