СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което може да обнови или промени вашите позиции в колектив.

Възможно е да ви се налага да се доказвате повече пред околните, защото естеството на вашата работа го изисква…

Повишената адаптивност, одобрение и подкрепа, които можете или трябва да получите от другите, ще въздействат силно на бъдещите перспективи на развитие.

Марс е във вашия зодиакален знак и ви подтиква да се въвличате в двубои, да водите битки, да отстоявате правата и интересите си.

На този етап това ще изисква правилно да прецените стратегията си спрямо отсрещната страна, за да излезете победители, а не обратното.

Ако не прецените правилно възможностите си, тогава може да се изправите пред стена от предизвикателства, понякога и в лицето на конкретна, влиятелна и власт-имаща личност или такава, която влияе на вашия просперитет.

Партньорските ви отношения също ще се тестват за здравина, в по-ярки краски ще виждате какво ви събира или евентуално трябва да преодолявате с любим човек.

Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и вашия партньор, значи ще може да разчитате на същото и в бъдеще време.

Ако ескалират недоразумения, това ще бъде признак, че те са трупани дълго време и пак така ще изискват по-продължително внимание, за да се изчистят или преодолеят.

Все пак вие ще прецените какво искате и как да процедирате.

Някои от вас са склони да крият всичките си мисли и намерения, и преди да ги реализират на практика, вероятно това е най-удачния начин да насочвате тенденциите, да сбъднете съкровено желание, да спечелите, а не да изгубите.

Сърдечните ви отношения, включително и с пораснали деца, ако имате такива, също се нуждаят от  повече внимание, за да  помогнете, ако се налага, за да не изгубите от контрол  някои тенденции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени