СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което може да обнови или промени вашите позиции в колектив.

Възможно е да ви се налага да се доказвате повече пред околните, защото естеството на вашата работа го изисква…

Повишената адаптивност, одобрение и подкрепа, които можете или трябва да получите от другите, ще въздействат силно на бъдещите перспективи на развитие.

Марс е във вашия зодиакален знак и ви подтиква да се въвличате в двубои, да водите битки, да отстоявате правата и интересите си.

На този етап това ще изисква правилно да прецените стратегията си спрямо отсрещната страна, за да излезете победители, а не обратното.

Ако не прецените правилно възможностите си, тогава може да се изправите пред стена от предизвикателства, понякога и в лицето на конкретна, влиятелна и власт-имаща личност или такава, която влияе на вашия просперитет.

Партньорските ви отношения също ще се тестват за здравина, в по-ярки краски ще виждате какво ви събира или евентуално трябва да преодолявате с любим човек.

Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и вашия партньор, значи ще може да разчитате на същото и в бъдеще време.

Ако ескалират недоразумения, това ще бъде признак, че те са трупани дълго време и пак така ще изискват по-продължително внимание, за да се изчистят или преодолеят.

Все пак вие ще прецените какво искате и как да процедирате.

Някои от вас са склони да крият всичките си мисли и намерения, и преди да ги реализират на практика, вероятно това е най-удачния начин да насочвате тенденциите, да сбъднете съкровено желание, да спечелите, а не да изгубите.

Сърдечните ви отношения, включително и с пораснали деца, ако имате такива, също се нуждаят от  повече внимание, за да  помогнете, ако се налага, за да не изгубите от контрол  някои тенденции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени