СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 17.07.2023 – 23.07.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което е във вашия зодиакален знак и значи, че това е едно от най-важните новолуния за вас през цялата предстояща година…

Това правило е валидно приоритетно за родените през настоящата седмица, но и за всички останали в различна степен. Звездите могат да изискват от вас сега да стабилизирате важни за вас връзки, партньорски отношения, лични и делови. Мнозина вече са усетили „ветровете на промяната“, проявяват висока адаптивност, която им помага да превъртят всички предизвикателства в полза, които наместват пластовете между вас, изчистват евентуални недоразумения или пък надграждат, променят отношенията ви в положителна посока.

В началото винаги по-лесно се влияе, а сега вие въздействате на тенденциите над средното ниво, защото новолунието е в вашия зодиакален знак… Възползвайте се по оптимален начин!

Може да ви изглежда, че трябва да направите някаква жертва, може би да  проявите  повече компромиси, вие ще решите дали си заслужава, дали искате и това ще определи бъдещия ход на събитията. Ако не желаете да реагирате по този начин, тогава ще прекратите отношения, които нямат място в бъдещето ви развитие.

Мнозина от вас се стремят да излязат извън границите на познатото и възможното като общуват с нови хора или пък пътуват, кроят нови планове. Всичко това ще е съпътствано от доза късмет.

В обкръжението ви може да има личност, която ви подтиква да бъдете по агресивни или безкомпромисни в изказа си, така че да се борите за вашите права и интереси и така е правилно, стига да не преминавате определени граници, зад които ще предизвикате обратен от желания ефект…

Водите напрегнати разговори и преговори…

Бъдете по-внимателни на път, пазете се от инциденти.

Не е подходящо време да закупувате нов автомобил…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени