СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.06.2018 – 24.06.2018

x


Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, включително и с ангажименти извън обичайното. Дали пък не е дошло време да си дадете малко почивка, да обърнете внимание на емоционалното, физическото си здраве, да се откъснете от рутината, да се обградите само с положителни хора, да пътувате, да порадвате душата си с изкуство… Ако е възможно, дайте си подобна почивка или се опитайте да не се претоварвате прекалено.

На 22 юни Слънцето навлиза в Рак и вие сте на път да приключите една лична година. Този процес ще бъде съпътстван от равносметки на миналото, особено по отношение на професионалната ви реализация, но не само, също предстоят развръзки, вие може да оберете плодовете на положени минали усилия, през почти 1 година и нека те бъдат сладки… Ако не са, тогава ще се замислите силно за алтернативи на развитие и можете да ги набележите чрез предложения, получаване на тайна опека, конфиденциална информация…

Все по-склонни сте да криете истинските си мисли и намерения и по-скоро действате обмислящо, паралелно… и така е правилно в повечето случаи. Не разкривайте вашите планове, за да не сложат „прът в колелата на успехите ви“, но действайте и ще успеете.

Венера продължава да ви закриля, не ви липсват поддръжници, но и хора, които ви дразнят, меко казано, за вторите избягвайте безсмислени спорове, че ще се проточат до ноември със съответните последици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ