СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.09.2023 – 24.09.2023

x


Социалната активност на повечето от вас е доста висока, чрез проведени разговори или преговори вие успявате да постигнете набелязани цели, може да се измъкнете от сложни ситуации и да намерите решение, можете да осъществите ваши идеи и желания, защото имате на кого да разчитате, радвате се на подкрепа и одобрение от страна на околните.

Можете да извоювате успехи, които допринасят за по-доброто ви финансово състояние или пък чувство на щастие, можете да привлечете онова, което най-много искате като говорите за него, намирате начин да влияете на околните.

До 23-ти все още най-важна тема за вас си остават чисто финансови приоритети, това е като оптимален срок, през който вие можете да въздействате позитивно на доходите си, можете да ги повишите или пък да си намерите нова и по-добра, печеливша работа…

Можете да привлечете на ваша страна влиятелна или власт-имаща опека, която ви действа по този начин…

Въпреки всичко, перманентно ескалират и повишени разходи, понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви. Нека това да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Хубаво е да се пазите все пак от нечесност, която може да предизвика загуби, внимавайте кого допускате до себе си, на кого се доверявате и всичко ще бъде наред.

През втората част от седмицата социалната активност перманентно ще расте, а с нея и някои възможности, които допълнително се разкриват пред вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерността на денима в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени