СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП рак 18.09.2023 – 24.09.2023

x


Периодът е отличен да оздравите партньорски отношения, да ги трансформирате в една по положителна и предпочитана от вас посока.

Между вас и вашия партньор ескалират силни страсти, понякога желание над обичайното да се владее, влияе на любим човек. Нека тези силни емоции да сближат вашите преживявания по един траен и запомнящ се начин, така че връзката ви да стане още по-дълбока… В повечето случаи ще е точно така.

Ако в някои случаи аспектацията акцентира върху скрити процеси, понякога неудовлетворение, нека това да се превърне в повод да отстраните евентуални различия, ще имате такава възможност до 23-ти септември и ще влияете на такива въпроси над обичайното…

Чрез общуване може да постигнете много или всичко, възползвайте се, изказвайте мнение, вниквайте отвъд видимото, за да насочвате стратегически.

Така или иначе през тази седмица вие по различни поводи ще се сблъсквате с истини,  които преди може и да са ви убягвали.

Може да се разделяте с евентуални илюзии… Чрез комуникация вие разгадавате тайни или успявате да надникнете в по-далечното бъдеще. Под въздействие на това ще погледнете на вашето обкръжение от един друг ъгъл, но знанието винаги е сила, от която можем да се възползваме…

Контакти с хора, които са стоящи далеч от вас буквално и в по-широк смисъл, се променят задават се някакви трайни тенденции, изчистват се недоразумения или определени въпроси губят давност и смисъл.

Повечето от вас могат да разчитат на своето семейство – морално и материално. Самите вие ще полагате доста усилия, за да хармонизирате най-близката си среда, за да се справите с битови или имотни казуси, този фокус, но и подобни възможности ще се усилват от втората част на седмицата.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени