СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 18.12.2017 – 24.12.2017

x


Деца, хора близки до сърцето ви и/или това са творчески идеи за частна инициатива, хоби, което може да се превърне в професионална реализация се превръщат постепенно във фокусна точка, която е способна да преобрази начина ви на съществуване, ако не веднага, то поетапно през януари. Ражда се нещо ново в живота ви, то може да е продукт на собствените ви желания и страсти, а може и да е следствие на дълго трупани тенденции, които сега избиват, надаряват ви с шансове, а вие само трябва да набележите правилната  мишена и да се прицелите, образно казано, а звездите ще подкрепят повечето от вас, предимно родените през втори деканат, но не само.

През втората част на седмицата ескалира необходимост да обръщате повече внимание на половинката си, защото около нея ескалират промени, които се отразяват и на вас самите, защото трябва да вземете решения, които касаят по-далечни перспективи на общото ви бъдещо развитие. Не пренебрегвайте случващото се, то може да е много показателно за базисни трансформации, в които те първа навлизате и под чието въздействие ще бъдете през идните две години и половина. Както знаем – в началото винаги по-лесно се влияе, а според Сатурн – с ясно наложени, обособени правила за поети отговорности и т.н.

Ежедневието ви е все още съпътствано от известен хаос по различни причини – допълнителни ангажименти, разминавания с уговорки, колебания по кой път да поемете и т.н. През втората част на седмицата постепенно ще се измъкнете от своеобразен водовъртеж на задачи, които не ви позволяват да се оттласнете и да продължите напред.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бял топ, деним и малко Calvin Klein са достатъчни.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ