СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 19.12.2022 – 25.12.2022

x


От 22-ри декември Слънцето вече ще транзитира през зодиакалния знак Козирог,  Слънцето управлява вашия зодиакален знак, така че с тази ингресия ще има подчертано отражение…

От една страна ще забележите, че нарастват чисто практични настроения, амбициите ви растат, концентрират ви върху професионална реализация, от друга страна – вие сами може да се превърнете в проводник на промени, ако не сте съгласни със статуквото, ако ви липсва търпение, за да постигнете по-високи цели.

Не губете по-далечни перспективи на развитие, за да не изгубите посоката и за да не предизвикате преобразувания, които не са ви твърди по вкуса, преценявайте внимателно всяка ваша стъпка, влияете на тенденциите над обичайното, възползвайте се! Може да има някакво дълбоко противоречие между „искам“ и „трябва“, ще бъде интересно какво ще надделее, това ще определи много за бъдещото ви развитие, приоритетно в кариерното ви развитие, но не е само.

Акцентът върху вашата работа е много силен и символизиран от новолунието на 23 декември.

Така че обновления и преобразувания на работното място са повече от вероятни.

Същевременно, ако до този момент вие сте се движили в правилна посока, тогава сега ще получите приятни изненади, шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да получите повишение и в чисто финансов аспект, някои от вас ще се зарадват на бонус, финансово поощрение и т.н.

Ако това не винаги е така, тогава това ще бъде ясен признак, че трябва да смените посоката  и да прелистите нова страница, която ще ви даде повече шансове, повече удовлетворение и в чисто материален аспект. Юпитер преминава в Овен на 20-ти декември и до май 2023 г. ще ви надари с доза късмет, шанс да надскочите успехи до този момент, да разширите хоризонтите си на развитие, понякога чрез пътувания, премествания, повишаване на квалификацията или като разчитате на нея, също, ако спечелите юридическо дело и ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени