СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.03.2023 – 26.03.2023

x


На 21 март предстои Новолуние, което е в зодиакалния знак Овен. Това Новолуние е  напълно позитивно за вас, ще го усетите като прилив на енергия, ентусиазъм, повишаване на жизнените сили, вяра в собствените способности… Вероятно и не без причина, защото ще се радвате на повече късмет или подкрепа от хора и обстоятелства.

Евентуални пътувания, комуникация с хора извън близкото или традиционното обкръжение, ще ви действат позитивно, ще са повод да надскочите успехите си до този момент.

Ако се интересувате от теми, които касаят повишаване на квалификацията, разрешаване на спорни или юридически казуси, тогава се появяват възможности да насочите тези приоритети в напълно позитивна за вас посока.

Вие демонстрирате най-доброто от себе си, това се забелязва, действа ви стабилизиращо – на доходи и не само…

Ако доскоро в обкръжението ви е имало личност, която ви напряга, има негативно въздействие върху репутацията ви и дори финансовото ви състояние – през настоящия период може да се справите с нея и да изчистите различията, ако това е невъзможно – тогава просто ще прекратите съответния контакт и финансова зависимост…

Тази тема може да се разреши или просто да изгуби давност, а може и да е повод вие да смените средата си на съществуване, за да се предпазите от някои негативни въздействия… В такъв случай пред вас ще се разкриват варианти, няма да ви липсват такива и вие ще можете да се възползвате от тях.

На 23-ти март Плутон преминава в зодиакалния знак Водолей и на този етап ще остане в този сектор до 11  юни… Засега усещате първи „ветрове на промяната“, образно казано,  най-много ги чувстват родените през първите дни на зодиака, но и всички останали в различна степен.

Плутон ще промени вашето отношение към другите – общо. Вие все по-трудно ще правите компромиси с качества, които не ви харесват при комуникацията с отсрещната страна. Приоритетно това ще се отрази на вашите партньорски отношения, лични или делови, но не само… Под въздействие на случващото се вие ще трансформирате вашите връзки, в оптимален случай – ще усилите страстта между вас.

Ако сте сами, тогава може да срещнете партньор, който е много силен и дори властен характер, но ще направи живота ви цветен и доста интересен. Ако имате партньор, тогава трябва да отстраните своевременно онова, което ви дразни или не ви харесва, ако желаете разбира се, защото в началото винаги по-лесно се влияе.

Можете да надникнете в по-далеченото бъдеще и да видите в каква посока се развиват съответните контакти и да си изградите стратегия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени