СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.04.2020 – 26.04.2020

x


Водеща тема за вас е кариерното ви развитие и в този процес вие ще се нуждаете от вид обновление. Възможно е да ви се налага да си сътрудничите или да отговорите на повишени изисквания от страна на влиятелни личности, партньори – лични или делови.

Каквото и да е, колкото сте по-адаптивни, отворени към нещо ново и различно, толкова повече ще имате шанс да превъртите някои предизвикателства в полза и чрез малки или по-сериозни „земетресения“ да стабилизирате позициите си, да постигнете вид прогрес в развитието си и то за по-дълъг период от време.

Възползвайте се от импулса на Новолунието, за да стабилизирате някои връзки с по-възрастни и авторитетни фигури, от които зависи бъдещото ви развитие или пък ги отстраните от пътя си, за да не ви пречат.

Това може да е тестови период – на какви нови или по-високи изисквания, трябва да отговаряте, за да се изкачите нагоре по йерархичната стълбичка, да разширите влиянието и подкрепата към вас… това ще е ключът към успехите ви за дълго и през идните години – възможността да си сътрудничите, да получавате вид одобрение, поради естеството на работа, нови условия на труд и т.н.

Усетете сега на къде „духат ветровете на промяната“, обединявайте  усилия, преговаряйте за интересите си и ще извоювате успехи, ще създадете и укрепите връзки, на които после ще разчитате дълго.

През втората част от седмицата ежедневието става все по-напрегнато, водите разговори, които очертават по-далечни перспективи на развитие, предимно в професионалната реализация, но не само… Насочвайте внимателно и по-горе-описания начин. Вероятно е най-добре да следвате естествения ход на събитията или по друг начин казано – според подкрепата и шансовете, които получавате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът, който никога няма да ни омръзне.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ