СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 20.04.2020 – 26.04.2020

x


През тази седмица вашата социална активност ще нарасне в пъти. Вероятно ще ви се налага да се доказвате повече в колектив поради нарасналите ви амбиции, защото плановете ви за бъдещо развитие стават по-смели, възникват внезапни възможности пред вас и т.н.

Каквото и да е, действително е препоръчително да проявявате по-висока инициативност, така че да създавате и укрепвате полезни връзки, които ще са мост към успехите ви или поне така няма да позволите да бъдете изместени, в по-неприятна форма – отстранени от вид колектив.

При всички случаи през настоящия период ще имате усещането, че околните се държат по-непредвидимо, изненадват ви с поведението си. В оптимален вариант – така ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, също да се адаптирате към нови очаквания, среда на съществуване и това да се равнява на своеобразен „прогрес“- в един по-широк смисъл.

В не толкова подкрепящ случай – може да се появят персони,  които да ви откажат подкрепа или дори да предизвикат щета в живота ви по някакъв начин.

Но една врата когато е затворена, винаги се намира друга – отворена. Така и вие ще успеете да откриете алтернативи за въздействие, печалба. Те могат да застанат на пътя ви следствие на тайна или неочаквана опека, включително от хора, които са стоящи далеч от вас или това са ваши покровители, които ви помагат в трудни моменти, обвързани сте с чувства, та дори и интереси.

Действайте креативно, разчупете статуквото с нещо ново и различно, с по-висока социална активност и пред вас ще се разкриват внезапни и допълнителни шансове…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Предвестници на пролетта.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ