СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.05.2024 – 26.05.2024

x


През първата част от седмицата вие може да утвърдите успехи, на които ще разчитате и през следващите години. Може да се сдобиете със слава и популярност, да извършите положителни преобразувания, които касаят вашата репутация и социален статус.

Случващото се ще има широко отражение върху кариерното ви развитие и доходи, а те са като скачени съдове за подкрепа и одобрение, на които се радват повечето от вас и не без причина.

Взаимодействието с финансови и държавни институции е отлично, може да се възползвате по оптимален начин.

Повечето от вас ще се усещат достатъчно подкрепени от хора и обстоятелства, които допринасят за удовлетворение и положителни преобразувания в живота на различни нива.

Слънцето, вашият покровител, преминава във Близнаци на 21 май и през идния около един месец вашата социална активност ще расте, общуването ще е повод за допълнителни възможности.

Ще ви се налага да се доказвате в колектив над обичайното, защото вземете нова длъжност, популярността ви расте или пък се премествате на ново място.

Юпитер също преминава във Близнаци на 26 май и през идната около една година вашите мечти ще станат по-ярки, хоризонтите на развитие по-широки… Гаранция за това ще се превърне собствената ви амбиция, комуникативност и интелект, способност да привличате внимание, подкрепа и одобрение на вашите идеи. Креативността и изобретателността ви ще растат да създадете връзки, които за дълго ще останат в живота ви. Първи сигнали в това направление ще получите още през настоящия период, особено след вторник.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени