СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 20.05.2024 – 26.05.2024

x


Повечето от вас се намират в силно трансформиращ период, който се отразява на вашето финансово състояние и бъдещи перспективи на развитие – общо. Вие ще преоценявате важни за вас връзки и според това на кого и в каква степен можете да разчитате, допринася за собственото ви благоденствие.

През първата част от седмицата общуването с хора, стоящи далеч от вас, демонстрацията на висока квалификация, ще се превръща в проводник на възможности, шанс да получите награда за полагани от вас до този момент усилия, да разширите хоризонтите си на развитие или да откриете варианти, ако се нуждаете от такива.

През втората част от седмицата вашето ежедневие става все по динамично и натоварено от ангажименти. Амбициите ви растат. Навлизате в много силен период по отношение на вашето кариерно израстване и професионална реализация. Тази тенденция ще се усилва през следващите месеци, засега усещате само първи сигнали в това направление. Ценете високо хора и обстоятелства, които подкрепят, превръщат се в повод за вашата стабилност и просперитет.

Юпитер навлиза в зодиакалния знак Близнаци на 26 май и през следващата около една година мнозина ще променят своя социален статус, защото се изкачват по йерархичната стълбичка, правят повод в кариерното си развитие или пък поемат по нов път, който е по-успешен, кореспондира с техния път и предопределеност… Между вас може да има и такива, които ще приключат безперспективен брак, други ще се обвържат и ще сключат брак. Обединяващо правило е, че според Юпитер на вас ще ви се дават шансове над средното ниво, случващото се ще се отчита за ваше добро, така че да демонстрирате и осъществите себе си, собствения си потенциал по един оптимален начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени