СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 20.06.2022 – 26.06.2022

x


През първата част от седмицата Слънцето все още е в зодиакалния знак Близнаци и ви подтиква силно да се докажете в колектив, да утвърдите вашия авторитет сред другите.  Постигате резултати, които ще определят в значима степен вашето обкръжение и съответно на кого можете да разчитате и в каква степен.

От 22-ри юни Слънцето, вашият покровител, ще транзитира през зодиакалния знак Рак.  На първо време ще усетите това въздействие като ескалация на по-голяма емоционалност,  която може да вземе душата ви. Вашите инстинкти и интуиция ще се усилят в пъти. Така че няма да е чудно, ако на моменти и през последните дни на тази, както и през следващата седмица, вие действате спонтанно.

Ако се вслушвате във вътрешния си глас, доверявате се на опита си, тогава ще успявате да превъртате всякакви предизвикателства в полза.

Все пак с навлизане на слънцето в Рак по-голяма част от тенденциите вече ще се движат по инерция.

Ако трябва нещо да напусне живота ви – едва ли ще можете да го спрете, това ще е символ,  че то няма енергия и потенциал да продължи напред. Засега ще усетите първи сигнали в тази посока. Някои от вас може да изпитат силно желание за почивка, да се отдръпнат от рутината и това може да е благоприятно за вас, бих казал препоръчително. Някои може да  решат да пътуват, в такъв случай може да прекарате доста приятни мигове.

Периодът е добър да оздравите вашите партньорски отношения, ако в миналото са се натрупвали недоразумения, сега може да ги изчистите. Може да разширите вашето влияние и популярност, включително като общувате с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение.

В живота ви може да нахлуе нова личност, която е добронамерена, човек на когото да разчитате, това може да е приятел или нов партньор, ако нямате такъв. Подобни шансове ще съществуват и през следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ