СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 20.06.2022 – 26.06.2022

x


През първата част от седмицата голяма част от тенденциите се движат предимно по инерция, през това време вие може да стабилизирате вашето финансово състояние като разчитате на подкрепа от страна на ваши близки, взаимодействате добре с финансови институции или пък получите своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия.

Същевременно, воденето на неявни преговори могат да сбъднат ваше съкровено желание,  пред вас постепенно се очертават алтернативи на развитие, особено, ако търсите такива. В друг случай това могат да бъдат обходни пътища към ваши цели.

Амбициите ви постепенно ще растат. Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак на 22 юни.

Това се превръща в ключов момент, който ще усили вашата енергия, инициативност, ще подейства позитивно на тонуса ви, шанс да въздействате на тенденции.

През следващия около месец вие предимно сте сами „капитани на собствения си житейски кораб“. Навлизате в период, през който задавате тенденции за следващата година.

Родените през първи деканат, но всички останали, в различна степен ще усетят прилив на адреналин. Вие ще бъдете силно подтиквани да извършите промени, които могат да преобразят живота ви. Това може да е усилие, което ще ви изкачи на следващо стъпало във вашето развитие, вие ще се представяте в различна светлина и съответно хоризонтите на развитие също ще се преобразят. Важно е да имате ясна цел, защото ако нямате –  трансформациите ще възникват по външни и независещи от вас причини и съответно трудно ще ги контролирате…

Така може да стигнете някъде другаде, а не където искате. Важното е да помните, че влияете на тенденциите над обичайното, така че крайният резултат ще зависи предимно от вас.

През тази и следващата седмица – мнозина ще получат шанс да направят пробив в кариерното си развитие или да постигнат успехи, на които после ще разчитат през следващите месеци, а може и години.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени