СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 20.06.2022 – 26.06.2022

x


През първата част от седмицата голяма част от тенденциите се движат предимно по инерция, през това време вие може да стабилизирате вашето финансово състояние като разчитате на подкрепа от страна на ваши близки, взаимодействате добре с финансови институции или пък получите своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия.

Същевременно, воденето на неявни преговори могат да сбъднат ваше съкровено желание,  пред вас постепенно се очертават алтернативи на развитие, особено, ако търсите такива. В друг случай това могат да бъдат обходни пътища към ваши цели.

Амбициите ви постепенно ще растат. Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак на 22 юни.

Това се превръща в ключов момент, който ще усили вашата енергия, инициативност, ще подейства позитивно на тонуса ви, шанс да въздействате на тенденции.

През следващия около месец вие предимно сте сами „капитани на собствения си житейски кораб“. Навлизате в период, през който задавате тенденции за следващата година.

Родените през първи деканат, но всички останали, в различна степен ще усетят прилив на адреналин. Вие ще бъдете силно подтиквани да извършите промени, които могат да преобразят живота ви. Това може да е усилие, което ще ви изкачи на следващо стъпало във вашето развитие, вие ще се представяте в различна светлина и съответно хоризонтите на развитие също ще се преобразят. Важно е да имате ясна цел, защото ако нямате –  трансформациите ще възникват по външни и независещи от вас причини и съответно трудно ще ги контролирате…

Така може да стигнете някъде другаде, а не където искате. Важното е да помните, че влияете на тенденциите над обичайното, така че крайният резултат ще зависи предимно от вас.

През тази и следващата седмица – мнозина ще получат шанс да направят пробив в кариерното си развитие или да постигнат успехи, на които после ще разчитат през следващите месеци, а може и години.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ