СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 20.06.2022 – 26.06.2022

x


Вие сте в отличен период, през който успявате да се докажете по оптимално добър начин, а това да има позитивен ефект, както в кариерното ви развитие, така и във финансовото ви състояние, вид популярност и т.н.

Тази тенденция ще се усилва в различна степен и през втората част от седмицата, както и през следващата. Сега е изключително благоприятен период вие да наложите авторитета си в колектив и на работното място, така че да стабилизирате или повишите доходите си,  да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. Това е благоприятен период за подобряване на вашето здраве, ако това ви интересува.

Мнозина ще влагат все по-голяма дисциплина, ентусиазъм, ще демонстрират „пробивна сила“, чрез която ще вървят нагоре и напред… През втората част от седмицата все повече ще ви се налага да се доказвате в колектив, конкуренцията около вас ще расте, трябва да се пазите от конфликт на интереси, който може да ви нанесе щети. Както става ясно вече, вие може да се справите с тези предизвикателства.

Все пак е полезно да бъдете по-внимателни при взаимодействието с хора, които влияят на благоденствието ви и бъдещето ви развитие. Ако се налага, може да смените нещо в подхода си, за да избегнете бъдещи усложнения.

В любовта на този етап всичко е наред, може да се радвате на голямо внимание и страст във вашата връзка, ако това не винаги е така, значи ще са необходими по-сериозни трансформации в този сектор от живота ви, може би да проследите причинно-следствени връзки в дълбочина и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени