СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 21.03.2022 – 27.03.2022

x


Слънцето, вашият покровител, вече транзитира през зодиакалния знак Овен. Това е отлично събитие за вас, защото ще подейства събуждащо на вашите възстановителни сили,  дори и на чисто физическо ниво, но не само. Тази позиция винаги има положителен ефект  и върху емоционалното ви състояние, вяра в собствените ви сили и възможности,  отключва повече смелост, ентусиазъм, възможност да виждате повече шансовете и съответно да ги привличат и към вас.

На този етап Слънцето не е аспектирано, освен от транзитната Луна, така че ще реагирате по-скоро емоционално на някои предизвикателства, ще се влияете от моментно настроение, но с възможност да превъртате някои предизвикателства в полза,  включително като не гъбите от поглед цели, които са по-далечни, мащабни, значи ми и т.н.

През тази седмица могат да ескалират множество изненади, които са провокирани от ваши партньори, лични и делови, другите – общо. Случващото се ще ви помогне „ да си сверите часовника“, на кого и в каква степен можете да разчитате.

Това може да се превърне в повод рязко да прекратите връзки, които ви дестабилизират,  нанасят би повече щети, отколкото ползи, в един по-широк смисъл. Вашето обществено положение може да се трансформира под въздействието на околните.

Вие сами ще изберете стратегия дали да се адаптирате към тях, да действате по-гъвкаво и креативно, така че да получите вид подкрепа и одобрение или пък, ако това е невъзможно –  ще предпочетете свободата, независимостта, но и поемането на повече отговорности, защото разчитате предимно на себе си.

В този процес някои от вас ще потърсят и намерят нов път за реализация.

Партньорските отношения се тестват за здравина, ще прогресират перспективните,  останалите могат да се разпаднат…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени