СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 21.03.2022 – 27.03.2022

x


През тази седмица вашите амбиции постепенно ще нараснат, както и желанието ви да се докажете, да направите пробив в кариерното си развитие.

На този етап вие може да изберете вид стратегия, път за съобразен растеж, който да ви отведе към съобразен връх и съответни успехи. Анализирайте, насочвайте.

Засега това е само посока и импулс, реални резултати ще усетите едва от началото на  април, когато определени обстоятелства и хора ще ги подкрепят в по-значима степен.

Към настоящия период вие трябва да направите точна преценка на кого да се доверявате и да допускате до себе си. Околните ще ви изненадват със своето поведение, част от тях ще ви подкрепят, но други могат да ви дестабилизират, включително и в чисто финансов аспект,  като се стремят да ви изместят или показват известна нелоялност.

Нека това да се превърне в повод да направите съобразни чистка на вашето обкръжение,  някои преоценки и т.н.

В по-крайни форми вие може да решите да смените генерално вашето обкръжение, за да се предпазите от някои неблагоприятни влияния, ако има такива.

Ако всичко е наред – това ще бъде отличен признак и обещание за повече спокойствие в бъдеще време и то в обективно сложна ситуация. Партньорските отношения също се реформират, продължават да се наместват пластовете между вас и любим човек, в такива периоди и е най-силно можете да насочвате тенденции, ако желаете разбира се.  Взаимодействието с финансови институции не е лесно, така че ако е възможно отложете  или поне не поемайте прекалено големи рискове.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени