СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще расте,  за да утвърдите авторитета си в колектив,  за да получите по-широко одобрение и подкрепа от страна на околните.

Причините за това могат да бъдат различни,  например- вие заемате нова позиция, която ви подтиква да действате точно по този начин.

В друг вариант- вие сте на ново място и по един естествен начин трябва да се доказвате над обичайното.

Също- амбициите на някои от вас може да са се покачили в пъти,  а това отключва висока инициативност и така е правилно. Сега вие може да направите пробив в избрано от вас направление,  може да предизвикате промени, които са дългосрочни и способни буквално да преобразят живота ви.

Действате с голям размах, смелост и ентусиазъм, това важи най-много за родените през първи деканат,  но и всички останали в различна степен.

Появяват се шансове, чрез които вие можете да надскочите всички успехи, които сте постигнали до този момент, само трябва да внимавате- да не прекрачвате определени граници, да не действате твърди спонтанно,  защото всяко нещо,  с което се прекалява- може да има обратен от желания или очакван резултат,  така както „ в малки количества  нещо предпочитано може да е лекарство,  а в големи-  да е отрова“.

Ако настоящата ви позиция,  която се свързва с кариерно израстване не кореспондира  с вашия път и предопределеност, възможност да разгърнете собствения си потенциал,  тогава вие може да предпочетете да прелистите нова страница  и да смените вашата среда на съществуване,  защото в настоящата- среща те повече спирачки, отколкото ползи.

Добрата новина е,  че пред вас перманентно ще се разкриват много редки шансове и над средното ниво,  така че дори и да се налага да направите някакви кардинални преобразувания, те могат да се окажат за ваше добро  и да ги замените с нещо друго и по-перспективно.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции, ако е възможно отложете.

В любовта – ревизирате вашите чувства или сте склонни да показвате само една малка част от онова, което бушува в душата ви и нека това да има оздравителен ефект.

Ако всичко е наред във вашата връзка, тогава ще можете да преживеете доста романтични и приятни моменти.

Ако сте сами- може да започнете тайна връзка или такава,  която не можете да афиширате на този етап по различни поводи. Може да привлечете личност, която е твърде различна от вас, но ви е интересна и вълнуваща точно поради този факт, но също- понеже имате общи интереси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени