СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще расте,  за да утвърдите авторитета си в колектив,  за да получите по-широко одобрение и подкрепа от страна на околните.

Причините за това могат да бъдат различни,  например- вие заемате нова позиция, която ви подтиква да действате точно по този начин.

В друг вариант- вие сте на ново място и по един естествен начин трябва да се доказвате над обичайното.

Също- амбициите на някои от вас може да са се покачили в пъти,  а това отключва висока инициативност и така е правилно. Сега вие може да направите пробив в избрано от вас направление,  може да предизвикате промени, които са дългосрочни и способни буквално да преобразят живота ви.

Действате с голям размах, смелост и ентусиазъм, това важи най-много за родените през първи деканат,  но и всички останали в различна степен.

Появяват се шансове, чрез които вие можете да надскочите всички успехи, които сте постигнали до този момент, само трябва да внимавате- да не прекрачвате определени граници, да не действате твърди спонтанно,  защото всяко нещо,  с което се прекалява- може да има обратен от желания или очакван резултат,  така както „ в малки количества  нещо предпочитано може да е лекарство,  а в големи-  да е отрова“.

Ако настоящата ви позиция,  която се свързва с кариерно израстване не кореспондира  с вашия път и предопределеност, възможност да разгърнете собствения си потенциал,  тогава вие може да предпочетете да прелистите нова страница  и да смените вашата среда на съществуване,  защото в настоящата- среща те повече спирачки, отколкото ползи.

Добрата новина е,  че пред вас перманентно ще се разкриват много редки шансове и над средното ниво,  така че дори и да се налага да направите някакви кардинални преобразувания, те могат да се окажат за ваше добро  и да ги замените с нещо друго и по-перспективно.

Бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции, ако е възможно отложете.

В любовта – ревизирате вашите чувства или сте склонни да показвате само една малка част от онова, което бушува в душата ви и нека това да има оздравителен ефект.

Ако всичко е наред във вашата връзка, тогава ще можете да преживеете доста романтични и приятни моменти.

Ако сте сами- може да започнете тайна връзка или такава,  която не можете да афиширате на този етап по различни поводи. Може да привлечете личност, която е твърде различна от вас, но ви е интересна и вълнуваща точно поради този факт, но също- понеже имате общи интереси.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени