СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Голяма част от тенденциите вече се движат повече по инерция. Случващото се ви показва- кои от вашите мечти могат да се материализират на практика,  въпреки че луната е нарастваща- в живота ви ескалират развръзки или показателни събития,  които се отключват като натрупаните тенденции през изминалата около една година.

Част от случващото се ще ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл,  друго-  ще изисква да го оставите зад гърба си,  защото е изживял своето време.

Някой от вас ще получат повишение, подарък, бонус, ще установят, че имат на кого да разчитат.

Взаимодействието с по-възрастни и влиятелни личности обаче, няма да е винаги лесно.  Това може да са авторитети от вашето минало,  с които променяте вашите взаимоотношения.

Това мога да бъдат далечни роднини, сватове, хора извън близкото ви обкръжение.  Пазете се от недоразумения с подобни хора,  защото те ще ви влияят дълго и със съответните последици. Вероятно ще се наложи да използвате някакъв компромисен вариант, ако желаете разбира се,  за да се справите по- безпроблемно с  такова предизвикателство. Ако това е невъзможно,  тогава ще прекратите контакти, които само ви натоварват.

Ако водите спорни или юридически дела, налага се да сте по-бдителни,  за да защитите интересите си  и да не позволите да ви нанесат щети. Ако е необходимо,  използвайте помощта на  хора, които са професионалисти и им имате доверие.

Все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние, подходящо е да обедините усилия с определени личности, за да се справите, за да повишите благоденствието си.

Повишени разходи са твърде вероятни, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни към приходи и разходи, за да не се дестабилизирате финансово.

Радвате се на подкрепа от страна на любими хора – партньор, колектив, в който съществувате, ваши приятели…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ