СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Голяма част от тенденциите вече се движат повече по инерция. Случващото се ви показва- кои от вашите мечти могат да се материализират на практика,  въпреки че луната е нарастваща- в живота ви ескалират развръзки или показателни събития,  които се отключват като натрупаните тенденции през изминалата около една година.

Част от случващото се ще ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл,  друго-  ще изисква да го оставите зад гърба си,  защото е изживял своето време.

Някой от вас ще получат повишение, подарък, бонус, ще установят, че имат на кого да разчитат.

Взаимодействието с по-възрастни и влиятелни личности обаче, няма да е винаги лесно.  Това може да са авторитети от вашето минало,  с които променяте вашите взаимоотношения.

Това мога да бъдат далечни роднини, сватове, хора извън близкото ви обкръжение.  Пазете се от недоразумения с подобни хора,  защото те ще ви влияят дълго и със съответните последици. Вероятно ще се наложи да използвате някакъв компромисен вариант, ако желаете разбира се,  за да се справите по- безпроблемно с  такова предизвикателство. Ако това е невъзможно,  тогава ще прекратите контакти, които само ви натоварват.

Ако водите спорни или юридически дела, налага се да сте по-бдителни,  за да защитите интересите си  и да не позволите да ви нанесат щети. Ако е необходимо,  използвайте помощта на  хора, които са професионалисти и им имате доверие.

Все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние, подходящо е да обедините усилия с определени личности, за да се справите, за да повишите благоденствието си.

Повишени разходи са твърде вероятни, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни към приходи и разходи, за да не се дестабилизирате финансово.

Радвате се на подкрепа от страна на любими хора – партньор, колектив, в който съществувате, ваши приятели…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени