СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Голяма част от тенденциите вече се движат повече по инерция. Случващото се ви показва- кои от вашите мечти могат да се материализират на практика,  въпреки че луната е нарастваща- в живота ви ескалират развръзки или показателни събития,  които се отключват като натрупаните тенденции през изминалата около една година.

Част от случващото се ще ви действа обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл,  друго-  ще изисква да го оставите зад гърба си,  защото е изживял своето време.

Някой от вас ще получат повишение, подарък, бонус, ще установят, че имат на кого да разчитат.

Взаимодействието с по-възрастни и влиятелни личности обаче, няма да е винаги лесно.  Това може да са авторитети от вашето минало,  с които променяте вашите взаимоотношения.

Това мога да бъдат далечни роднини, сватове, хора извън близкото ви обкръжение.  Пазете се от недоразумения с подобни хора,  защото те ще ви влияят дълго и със съответните последици. Вероятно ще се наложи да използвате някакъв компромисен вариант, ако желаете разбира се,  за да се справите по- безпроблемно с  такова предизвикателство. Ако това е невъзможно,  тогава ще прекратите контакти, които само ви натоварват.

Ако водите спорни или юридически дела, налага се да сте по-бдителни,  за да защитите интересите си  и да не позволите да ви нанесат щети. Ако е необходимо,  използвайте помощта на  хора, които са професионалисти и им имате доверие.

Все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние, подходящо е да обедините усилия с определени личности, за да се справите, за да повишите благоденствието си.

Повишени разходи са твърде вероятни, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни към приходи и разходи, за да не се дестабилизирате финансово.

Радвате се на подкрепа от страна на любими хора – партньор, колектив, в който съществувате, ваши приятели…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени