СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Навлизате във важен период за вашето кариерно развитие, „ върху постижения“.  През тази седмица вие може да получите награда за полагане от вас до този момент усилия,  така че да се изкачите по йерархичната стълбичка,  ако условията на труд го позволяват и позиции,  които заемате. Като минимум

Някой от вас ще очертаят по-далечни перспективи на развитие,  защото ще стартират процес,  който ще има подобно отражение.

Пред вас могат да се разкрият и алтернативи, ако търсите такива,  в такъв случай ще се намери някой, който да ви подаде ръка при нужда.

Някои от вас ще се радват на тайна или неочаквана опека.

Въпреки това не можете да очаквате добронамереност от всички. Възможно е в обкръжението ви да има личност,  която е с твърде високи очаквания или претенции,  вие ще прецените как да реагирате.

Вашият партньор също може да ви окаже някакъв натиск чрез преувеличени  изисквания. В оптимален вариант- човекът до вас ще бъде верен коректив,  ще ви показва евентуални слабости,  ако има такива.  В не толкова положителен смисъл- вие ще разберете,  че различията между вас и любим човек са твърде големи,  гледате в различни посоки или той не подкрепя честолюбивите ви планове,  а по-скоро ви действа като спирачка.

Партньорските отношения се тестват за здравина,  чудесен признак ще бъде,  ако сега между вас   няма проблеми,  а вие се радвате на разбирателство. Тогава ще можете да разчитате на същото и в бъдеще,  значи- имате стабилен и надежден другар..

Ако ескалират слаби звена- отстранете ги своевременно,  ако това въобще е възможно,  ще бъде видно сега…

Радвате се на приятелска подкрепа,  вашето влияние и популярност растат и със съответните позитиви.

Възможни са приятни изненади от колектива,  в който съществувате,  въпреки че понякога това мога да бъдат и хора извън традиционното обкръжение.

Бъдете внимателни ако водите юридически дела или спорове,  хубаво е в такива случаи да се осланяте и на  доказани професионалисти,  на които имате доверие.

Намирате се в етап,  който ще преобрази средата ви на съществуване и в този процес по един естествен начин вие ще направите чистка,  някаква програма от цели или намерения е на път да се изчерпи,  направете анализ и си изградете стратегия, част от тенденциите са набрали скорост и се движат по инерция…

– трябва да получите удовлетворение,   вид одобрение и подкрепа,  които ви действат по този начин.

 

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени