СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения, лични или делови, важни за вас връзки.

През настоящия период може да произтече достатъчно важно събитие или вид равносметка, която да има широко отражение за следващите месеци, а може и повече. Тълкуванията не са еднозначни, но са показателни и  закономерни… Миналото ви настига по някакъв начин, това ще подейства укрепващо за онези връзки, които са надеждни и перспективни. Ако са се натрупали недоразумения, тогава сега е подходящо да ги изчистите. Ако това е невъзможно, тогава вие ще прекратите онези, които са изживели своето време, може да стигнете до дъното на истини, които ще охладят чувствата и взаимността до степен на замръзване и със съответните последици.  Ако всичко е наред между вас и любим човек, тогава вие сега ще мечтаете, може да преодолеете някакво предизвикателство, което ще ви направи още повече привързани един към друг.

Евентуални пътувания, общи планове, ще ви въодушевяват, ще палят вид ентусиазъм  и привързаност.

Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта и в такъв случай тя може да се окаже перспективна и дългосрочна.  Ескалират силни страсти,  желания, които ще усилват собствената ви инициативност.

Социалната активност на повечето от вас расте,  така по един естествен начин ще привличате повече погледи.

В чисто професионален аспект може да ви се налага да наваксвате с изостанали дела, ако в миналото някои решения са се отлагали или е съществувала неяснота, сега тези приоритети ще наберат скорост и могат да ви дадат внезапни шансове, така че да се изкачите напред и нагоре към вашите мечти през тази или през следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени