СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Възможно е все още да има някакви неразрешени теми, които засягат вас и важни за вас хора, партньори, лични или делови. През тази и през следващата седмица  вие може да намерите изход или решение  за тези въпроси, така че ако са съществували различия- да ги изчистите. Ако това е невъзможно,  тогава определени личности ще отпаднат от живота ви,  защото очевидно разногласията са твърде сериозни или непреодолими. Дали това е така ще се разбере в значима степен  до края на януари.

По един естествен начин ескалират равносметки  на кого и в каква степен можете да разчитате финансово или морално.  Миналото може да ви застига по някакъв начин, но това  може да е полезно,  защото ще ви помогне да направите правилен избор в бъдеще време.

Може да ви се наложи да се разплатите  с личности, които влияят на благоденствието ви или чувството ви на щастие, съответно- на вас могат да ви върнат дължимото или пък вие-  ще постъпите така.  Като минимум  придобивате по-голяма яснота преди да продължите напред.

През настоящата седмица вие имате възможност да извършите положителни трансформации  на различни нива от вашия живот,  които ще се отразят  на финансовото ви състояние, сигурност, бъдещи перспективи на развитие.

Имате възможност да насочите тези процеси в оптимално печеливш за вас направление  като се ориентирате в посока, в която  получавате най-много подкрепа…

Ценете високо хора и обстоятелства, които са на ваша страна и допринасят за собственото ви развитие.

Усилия, които сте полагали в миналото, тенденции, които вече сте задали и засягат ключови въпроси  отнасящи се до- кариерно развитие, а понякога и брачни отношения, сега бързо ще започнат да набират скорост.

Всичко може да е в  максимално позитивна за вас посока, стига да не изгубите крайните си цели от поглед, да не прекалите с някой компромиси, ако се налага да правите такива…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато Кари се разхожда из улиците на града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ