СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Възможно е все още да има някакви неразрешени теми, които засягат вас и важни за вас хора, партньори, лични или делови. През тази и през следващата седмица  вие може да намерите изход или решение  за тези въпроси, така че ако са съществували различия- да ги изчистите. Ако това е невъзможно,  тогава определени личности ще отпаднат от живота ви,  защото очевидно разногласията са твърде сериозни или непреодолими. Дали това е така ще се разбере в значима степен  до края на януари.

По един естествен начин ескалират равносметки  на кого и в каква степен можете да разчитате финансово или морално.  Миналото може да ви застига по някакъв начин, но това  може да е полезно,  защото ще ви помогне да направите правилен избор в бъдеще време.

Може да ви се наложи да се разплатите  с личности, които влияят на благоденствието ви или чувството ви на щастие, съответно- на вас могат да ви върнат дължимото или пък вие-  ще постъпите така.  Като минимум  придобивате по-голяма яснота преди да продължите напред.

През настоящата седмица вие имате възможност да извършите положителни трансформации  на различни нива от вашия живот,  които ще се отразят  на финансовото ви състояние, сигурност, бъдещи перспективи на развитие.

Имате възможност да насочите тези процеси в оптимално печеливш за вас направление  като се ориентирате в посока, в която  получавате най-много подкрепа…

Ценете високо хора и обстоятелства, които са на ваша страна и допринасят за собственото ви развитие.

Усилия, които сте полагали в миналото, тенденции, които вече сте задали и засягат ключови въпроси  отнасящи се до- кариерно развитие, а понякога и брачни отношения, сега бързо ще започнат да набират скорост.

Всичко може да е в  максимално позитивна за вас посока, стига да не изгубите крайните си цели от поглед, да не прекалите с някой компромиси, ако се налага да правите такива…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени