СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Вие сте в прекрасен период да се изкачите по йерархичната стълбичка като демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение.

Ако това е невъзможно според условията ви на труд, тогава можете да се замислите за премествания или пътувания, които ще ви подействат разтоварващо.

Ежедневието на мнозина е доста натоварено и се налага висока адаптивност, пренареждане на приоритетите, ориентация към нещо, което ви носи финансово и морално удовлетворение, но без да е за сметка на физическото ви здраве. Напълно е възможно да получите всичко желано при вид мобилизация, методичност, упоритост, така че да отговорите на повишени изисквания, променени условия на труд, да изпреварите евентуална конкуренция.

Винаги има варианти, но обединяващо правило е, че сега можете да разчитате над обичайното на чара си, дори външни обстоятелства, които ви подкрепят, възползвайте се, така че ако една врата е затворена, тогава можете да потърсите друга – отворена и ще я откриете.

Вашите взаимоотношения също бавно, но трайно преминават на друго ниво. Перспективата ще е положителна, ако връзките ви са надеждни, тогава ще се укрепят още повече, чрез сключване на брак например, но може и да е друго, ако вече сте обвързани.

Ако са натрупани недоразумения в миналото обаче, тогава те ще започнат да натежават, ще изискват да анализирате случващото се и така ще бъде – това може да ви отрезви, охлади, да ви покаже вярна посока или да ви подтикне да смените генерално подхода си, защото се трансформират оценките, онова, което отчитате за ценно в човека до вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ