СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Вие сте в прекрасен период да се изкачите по йерархичната стълбичка като демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото ви обкръжение.

Ако това е невъзможно според условията ви на труд, тогава можете да се замислите за премествания или пътувания, които ще ви подействат разтоварващо.

Ежедневието на мнозина е доста натоварено и се налага висока адаптивност, пренареждане на приоритетите, ориентация към нещо, което ви носи финансово и морално удовлетворение, но без да е за сметка на физическото ви здраве. Напълно е възможно да получите всичко желано при вид мобилизация, методичност, упоритост, така че да отговорите на повишени изисквания, променени условия на труд, да изпреварите евентуална конкуренция.

Винаги има варианти, но обединяващо правило е, че сега можете да разчитате над обичайното на чара си, дори външни обстоятелства, които ви подкрепят, възползвайте се, така че ако една врата е затворена, тогава можете да потърсите друга – отворена и ще я откриете.

Вашите взаимоотношения също бавно, но трайно преминават на друго ниво. Перспективата ще е положителна, ако връзките ви са надеждни, тогава ще се укрепят още повече, чрез сключване на брак например, но може и да е друго, ако вече сте обвързани.

Ако са натрупани недоразумения в миналото обаче, тогава те ще започнат да натежават, ще изискват да анализирате случващото се и така ще бъде – това може да ви отрезви, охлади, да ви покаже вярна посока или да ви подтикне да смените генерално подхода си, защото се трансформират оценките, онова, което отчитате за ценно в човека до вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмихнете се на слънцето!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ