СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 23.03.2020 – 29.03.2020

x


Настъпва един от най-важните периоди за вас през годината, когато можете да зададете едно голямо ново начало в живота си, успехите ще бъдат публични, ще се отразят на кариерното ви развитие, материално състояние, репутация като минимум.

От вас вероятно ще се изисква висока инициативност, изобретателност, сътрудничество, прояви на повече упоритост, за да получите вид опека, стабилизирате позициите си.

Оформят се нови тенденции в живота ви, те ще изискват промени в подхода, така че да получавате вид одобрение, подкрепа от другите – общо, за да е по-стабилно финансовото ви състояние или да се предпазите от евентуални катаклизми.

Припомням, че през цялата 2020г., че и повече вие сте най-успешни, ако работите в съдружие, привлечете на ваша страна благодетел, покровител, партньор – личен или делови. Сега това е напълно възможно, но както казах вече не даром, а следствие на повишени отговорности, често обновена, различна стратегия от настоящата. Помислете, действайте според индивидуалните обстоятелства, които могат да канализират тази мощна енергия и с горе-описаните послания към вас – в една обогатяваща посока. С кого можете да взаимодействате, преговаряте и т.н…?

Сега могат да се оформят трайни преобразувания във вашите връзки – лични или делови и не само за настоящия месец, а за цялата година, може и повече. Понякога тенденцията ще зависи предимно от отсрещната страна, а вие ще трябва да се адаптирате, дори да се съобразявате над обичайното, в оптимален случай – да делегирате задължения, да се възползвате от чуждата енергия.

Популярността на повечето от вас расте, можете да разчитате и на хора извън близкото ви обкръжение, усилете тази перспектива със съответните положителни следствия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ