СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЛЪВ 24.01.2022 – 30.01.2022

x


Ежедневието ви ще става все по-натоварено от ангажименти, но постепенно ще се оформят и шансове  вие да повишите вашите доходи, тази тенденция ще расте и през следващата седмица и ще бъде следствие на подкрепа и одобрение, които получавате от страна на хора, които влияят на благоденствието ви.

Някои от вас ще могат да си върнат минала възможност за работа или пък, ако през изминалите месеци сте се стремили към някакво позиция, проби в кариерното развитие, то през тази седмица ще получите първи сигнали, че това може да се осъществи на практика и в такъв случай тази тенденция бързо ще се разгърне и през следващата седмица.

Може да разчитате на внезапна, понякога изненадваща подкрепа от хора и обстоятелства.

На този фон може да съществува някакъв сложен за разплитане възел, отново отнасящ се до вашата работа, ежедневие, текущи ангажименти и т.н.

Това може да е конфликт с конкретна личност, който трябва да се разреши, може да бъде необходимост от преобразувания, към които трябва да се адаптирате, а понякога това може да е символ, че трябва да пренаредите приоритетите си така, че да не пострада и физическото ви здраве. Имате време до средата на февруари, така че да оставите някаква тежест зад гърба си.

Ако вие не можете да сторите това, тогава самото време ще проправи път и ще намери изход.

Друга важна за вас тема са партньорсите отношения, те също изискват разяснителни разговори или пък преодоляване на различия, които са натрупани във времето.

Повишената активност през тази и следващата седмица ще са много полезни, за да превъртите всички предизвикателства в полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени