СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 24.07.2023 – 30.07.2023

x


Слънцето вече транзитира във вашия зодиакален знак и това ще подейства позитивно на различни нива от вашия живот, включително и на начина, по който възприемате обикалящата действителност и евентуални предизвикателства.

Вашата сила, самоувереност, способност да въздействате на околните и на съответни тенденции перманентно ще се усилват през следващите дни и седмици. Всъщност, вие навлизате в период, през който изграждате по-далечни перспективи на развитие, за цялата ви предстояща лична година и си струва да си поставяте цели, да набелязвате възможности в този план. На този фон мнозина от вас ще са склонни да преосмислят свои минали решения и със съответните последици.

Много е важно в каква посока ще канализирате тази мощна енергия, в известна степен може да се каже, че трябва да „внимавате какво си пожелавате, защото то може и да се сбъдне“… Някои от вас ще си върнат нещо скъпо за тях, ако желаят разбира се…

Припомням, че Венера е във вашия зодиакален знак, така че вие с по-голяма лекота привличате онова, което най-много искате, възползвайте се. Ретроградната Венера ще ви върне назад към миналото и ще ви даде право на „втори опит“ за онова, което е приоритетно за вас, извира от сърцето ви или обсебва  чувствате ви.

Не е изключено да ви обземе някаква носталгия, да имате нужда повече да разказвате за вашите чувства и преживявания… Трудно ще ги владеете и понякога те ще извират от душата ви като фонтан.

В оптимален случай – така ще привличате внимание, ще оказвате съществено въздействие върху важни за вас хора.

На този фон постепенно се оформя възможност да подействате позитивно на доходите си, може да спечелите нещо важно за вас, да получите бонус, да проведете разговори, които ще ви подействат обогатяващо, ако не веднага, то в близкото бъдеще…

Можете да се изкачите и по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени