СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 24.07.2023 – 30.07.2023

x


Вие навлизате в период, през който по различни поводи все повече ще сте склонни да анализирате миналото… То може да ви застига по някакъв начин чрез конкретни събития, хора, чувства, преживявания, носталгия…

Същевременно звездите ви дават шанс да надникнете в по-далечното бъдеще, така че да направите важен избор, ако се нуждаете от такъв, за да насочвате тенденциите в една по-подходяща и предпочитана от вас посока. Оформя се възможности да си върнете пропуснат шанс, все едно имате право на втори опит, а животът ви среща с нещо ценно от преди, което е останало неразрешено, без отговор, сега може да въздействате на всичко това над обичайното, възползвайте се по оптимален начин.

Повечето от вас действително ще си изграждат стратегия, която е печеливша, която ви приближава към успехи, които са дългосрочни, а понякога ще изискват повече време за да се реализират в пълна степен.

Вашите честолюбиви планове се осъществяват по-добре, когато имате на кого да разчитате, често ще се оказвате в такава обстановка. Някои от вас ще се осланят на благодетел, покровител, добронамерена личност, която ви помага, ако имате нужда от това.

Вашата акуратност, знания и квалификация, също са повод за удовлетворение, шанс да разширите хоризонтите си на развитие, да надскочите успехите си или да се доберете до някакви варианти, ако търсите такива…

Животът на мнозина сега прилича на някакъв преходен период, защото нещо старо все още не си отишло, търси път към вас или вие към него, а на този фон се очертават и промени, които трябва да допуснете… Помислете, изградете си стратегия, в повечето случаи – вашите действия ще бъдат благословени или съпътствани от доза късмет.

Хубаво е да се вслушвате във вътрешния си глас, евентуални предчувствия, също да намирате повече време за почивка и релакс.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени