СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.03.2024 – 31.03.2024

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което може да ви даде пик от знания, може да проведете разговори, да чуете новини, да получите предложения, които да преобразят важни за вас връзки и договори.

Сега вие може да постигнете успехи, към които сте се стремели дълго, така че съответни преговори да се увенчаят с успех.

Ако в някои случаи не сте удовлетворени от зададени тенденции, тогава вие ще прекратите съответни контакти и договори и това ще бъде окончателно.

По време на Пълнолуние с лунно затъмнение ескалират развръзки, които са трудно променяеми после или това е невъзможно, така че е препоръчително съзнателно и целенасочено да оздравявате важни за вас контакти, на които държите…

Ако все пак някой си отиде от живота ви, вероятно няма място в бъдещето ви развитие, в известна степен може да се каже, че това е кармично заложено, защото затъмненията ни водят подобно на космически стрелочник, който императивно сменя движението и посоката към нашия път и предопределеност.

През настоящата седмица вие имате уникална възможност да подействате добре на доходите си, на кариерното си развитие и обществено положение, като се изкачите по йерархичната стълбичка, понеже получавате награда, поощрение за усилия, които сте полагали до този момент, а те се ценят по достойнство. Чудесна седмица да направите пробив в кариерното си развитие или да утвърдите успехи, на които ще разчитате дълго,  включително като разчитате на ваша висока квалификация или подкрепа от страна на личности, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени