СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще се усилва, причините за това могат да бъдат различни, например във вашето обкръжение може да има хора, които ви стимулират, амбицират, дават ви интересни предложения и съвети, от които можете да се възползвате.

Чрез общуване вие може да сбъднете ваше съкровено желание или да привлечете онова, което най-силно желаете, което е най-ценно за вас, това може да бъде отношение на любим човек, може да е постигната договорка, одобрение или дори чисто материални  успехи.

Каквото и да е, чрез комуникация вие може да намерите изход и решение за някои предизвикателни ситуации, които се отнасят до вашия социален статус, кариерно развитие, върхови постижения.

Ако в миналото са възникнали някакви предизвикателства, които са останали неразрешени, сега те могат да ескалират отново, да изискват промяна, която може да канализирате в оптимално позитивна за вас посока – чрез преговори, договорки, защото ще има на кого да разчитате.

Не са изключени и внезапни възможности, които ви действат обогатяващо, можете да спечелите нещо важно за вас, финансово или морално.

Ако условията на труд го позволяват, можете да повишите доходите си… Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, дори и в една по-дългосрочна перспектива, в дните на Пълнолунието, което е на 29-ти септември.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени