СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 25.09.2023 – 01.10.2023

x


Вашата социална активност перманентно ще се усилва, причините за това могат да бъдат различни, например във вашето обкръжение може да има хора, които ви стимулират, амбицират, дават ви интересни предложения и съвети, от които можете да се възползвате.

Чрез общуване вие може да сбъднете ваше съкровено желание или да привлечете онова, което най-силно желаете, което е най-ценно за вас, това може да бъде отношение на любим човек, може да е постигната договорка, одобрение или дори чисто материални  успехи.

Каквото и да е, чрез комуникация вие може да намерите изход и решение за някои предизвикателни ситуации, които се отнасят до вашия социален статус, кариерно развитие, върхови постижения.

Ако в миналото са възникнали някакви предизвикателства, които са останали неразрешени, сега те могат да ескалират отново, да изискват промяна, която може да канализирате в оптимално позитивна за вас посока – чрез преговори, договорки, защото ще има на кого да разчитате.

Не са изключени и внезапни възможности, които ви действат обогатяващо, можете да спечелите нещо важно за вас, финансово или морално.

Ако условията на труд го позволяват, можете да повишите доходите си… Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, дори и в една по-дългосрочна перспектива, в дните на Пълнолунието, което е на 29-ти септември.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени