СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 25.09.2023 – 01.10.2023

x


През настоящата седмица вие ще успявате да налагате мнението си, да осъществявате ваши идеи и желания като преговаряте за интересите си, проявявате доста креативен подход, допускате нещо ново и различно, което може да обнови живота ви и то в по-далечна перспектива, за дълго време.

По различни поводи вашият поглед действително може да е устремен към такова по-далечно бъдеще и вие може да направите пробив в избрано от вас направление като разчитате на ваша прозорливост, висока квалификация, като  общувате с хора извън близкото или традиционното обкръжение, а някои от вас дори може и да пътуват и в такъв случай ще откриват пред себе си внезапни и неочаквани шансове.

Друга важна тема е финансовото ви състояние, то може да се стабилизира, може да се доберете до паралелни или допълнителни източници за печалба, ако желаете това и сте действали в тази посока и в миналото.

При всички случаи ще има на кого или какво да разчитате, ще, има кой да ви пази гърба, ще има вариант, които ви действат обогатяващо.

Може да се възползвате от този благоприятен период, за да подобрите финансовото си състояние, ще имате такава възможност, ако целенасочено извършите стъпки в тази посока и си поставите това за цел.

В любовта – вашите чувства се ревизират, може да преживявате някаква дълбока лична драма или поне да не показвате всичко, което се разгаря във вашата душа.

Възползвайте се, за да вникнете в дълбочина на някои процеси и да ги „излекувате“ така, както само вие умеете, ще можете и ще се справите…

Пълнолунието на 29-ти септември ще ви покаже в по-ярки краски кой ви действа обогатяващо или точно обратното.

Ценете високо онези, които допринасят за благоденствието ви, вероятно така ще бъде и в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени