СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 26.10.2020 – 01.11.2020

x


Повечето от вас се замислят за някакви базисни преобразувания в живота си или пък може да ви се налага да намалите темпото, да обърнете внимание и на близките си, на себе си…

Звездите ви дават шанс да обновите, освежите, подобрите фона си на съществуване, също да се справите с имотни, битови казуси. Понякога това ще бъде ваше собствено, вътрешно желание, а в други случаи – може да се налага според натрупани вече тенденции, на които трябва да отговорите.

Отново като вариант – теми, които се отнасят до местоживеене, семейство, имотни казуси, битови приоритети, се отразяват на бъдещите ви планове, включително и в кариерното развитие, а в друг случай – професионалната ви реализация рефлектира на горе-изброеното. От вас ще се изисква да „наместите пластовете под краката си“ с повишена адаптивност, като допуснете нещо ново, прогресивно, обновяващо, така че да се намери най-верния и хармонизиращ път, да се снижи евентуално напрежение.

Ескалиращи тенденции, понякога и с елемент на изненада ще ви показват най-вярната посока, може да се ориентирате и с по-далечни цели, перспективи на развитие… Припомням, че към настоящия момент търсенето/намирането на вид съдружие, обединение на усилията и дори компромис, там, където е уместен, е най-успешния път.

Информационният поток се усилва, може да възобнови стари и неразрешени приоритети, които се отнасят до професионалната ви реализация. Сега получавате нещо като право на втори опит да насочите тези теми – в една по-положителна за вас посока. Например това може да е спор между вас и власт-имаща личност, може да са повишени отговорности, с които не сте съгласни, условия на труд и т.н.

Или пък от вас ще се изисква да обърнете повече внимание на здравето си, да промените нещо в навици, ритъм в ежедневието и т.н. Изберете си дългосрочна стратегия, защото такава тема може да се провлачи до средата на ноември, но сега можете да насочвате…

Появява се личност, която ви подкрепя, която ще ви бъде полезна, думите ви ще имат по-добра чуваемост, там, където няма конфликт на интереси или не са преминати определени граници на добрия тон.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени