СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 26.10.2020 – 01.11.2020

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, причините могат да бъдат в бързо променяща се среда на съществуване, информация, която получавате и влияе на ваши контакти с околните, на бъдещия ви просперитет, на договори и т.н.

Не е изключено да получите изненадващи новини, предложения, които пак така да разкрият внезапни нови възможности, но ако има някои слабости в определени отношения, то те ще се проявят, за да го отстраните. Това може да ви принуди да промените мнението си, начин на мислене, изразяване, също кого допускате до себе си, от кого можете да се дистанцирате и вероятно не без причина, а за да съхраните интересите си, да се предпазите от щети – в един по-широк смисъл.

Може да се каже, че навлизате в период, през който трябва да направите своеобразна чистка на обкръжението си, това ще ви предпази от токсични и неблагоприятни влияния, ще обнови и освежи средата ви на съществуване.

Ако през това време скъсате някои връзки или договори, значи те са изчерпани и ще отворят място за нещо ново и по-перспективно, особено от средата на ноември.

На този етап и чрез креативния си подход можете да привличате персони, които допринасят за благоденствието ви, сега е моментът да използвате ораторските си способности, за да превъртате някои предизвикателства в полза, за да наложите мнението си, постигнете целите си – като минимум, за да не позволите да бъдете изместени…

Информационният поток е доста усилен, може да научавате тайни, там, където ги има, да проследявате причинно-следствени връзки и така да се възползвате, да превъртате предизвикателствата в полза.

Най-краткият път към успехите ви – преговори, обединение на усилия, заздравяване на връзки…

Възможни са повишени разходи или необходимост да преосмислите приоритети като приходи-разходи, повече внимание, за да защитите интересите си или да се предпазите от загуби. Причините вече са ви известни, вие попадате в ситуация на „дежа вю“, но сега може да промените нещо, за да получите различен и по-добър резултат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Денимът – нашето (не)скрито оръжие.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ