СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 27.03.2023 – 02.04.2023

x


През настоящата седмица ви се дава възможност да подействате позитивно на вашите доходи и финансово състояние като получите подкрепа от страна на хора или институции, които влияят на благосъстоянието ви. Някои от вас може да се доберат до паралелни, допълнителни и устойчиви източници за печалба.

Взаимодействието с финансови или държавни институции сега е на ниво, възползвайте се, ако това ви интересува. Някои от вас може да се захванат с инвестиции, други да влязат в полезно съдружие, което ще подейства стабилизиращо на материалното им състояние, трети може да се справят с наследствени въпроси успешно, ако това е актуална тема.

През настоящия период вие може да действате непредвидимо, някои ще вземат изненадващи решения, които ще преобразят бъдещите империспективи на развитие.

Не е изключено и външни фактори да ви подействат по този начин или да ви принудят да реагирате неспецифично.

Ценете високо хора и обстоятелства, които могат да обновят в положителна посока вашият живот.

Ако са необходими промени, по ключови въпроси, които засягат социалния статус и  всичко постигнато до този момент, понеже то трябва да се надгради или обогати, това ще се случи сега.

Ако се налага да оставите нещо зад гърба си, тогава ще реагирате така, ще направите рязък завой, няма да правите повече компромиси, които не ви удовлетворяват.

Някои от вас ще изпитат желание да пътуват, да общуват с хора извън близкото или традиционното обкръжение, не е изключено да получат предложения и новини от подобни личности и това ще ви въодушевява, може да ви даде някакви шансове да надскочите постиженията си, ако искате… Любовта е хладна, но и обективна, не е изключено да се тества за здравина и със съответните последици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени