СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП рак 27.03.2023 – 02.04.2023

x


През настоящата седмица може да се концентрирате силно върху конкретна цел, която да стабилизира живота ви на различни нива, в личен и делови аспект.

Вашите амбиции растат, може да си поставите задачи, които изискват повече време, за да се реализират напълно, но пък ще разширят хоризонта ви на развитие, ще ви помогна да разчупите статуквото и да постигнете по-високи резултати.

Практични оценки ще ви „приземяват“, амбицират, мотивират, стабилизират…

Много често ще демонстрирате във вашите действия вид справедливост и авторитет, и със съответните позитиви за вас.

Сега имате шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да извоювате дългосрочни успехи, защото сте забелязани от влиятелни и власт имащи личности, понеже можете да разчитате на натрупан опит, квалификация, мъдрост, прозорливост.

Общуването с хора извън традиционното обкръжение или хора „стоящи далеч от вас“, буквално и в преносен смисъл, се превръща в проводник на възможности, нови и надежни перспективи на развитие. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на награда, подкрепяща ви новина, предложение…

Други може или трябва да отключите вие чрез собствената ви инициативност, а звездите ще ви подкрепят, ако сте преценили добре потенциала си и сте избрали посока, която кореспондира с вашия път и предопределеност.

През настоящия период околните ви изненадват, някои приятно, а други – не толкова и може да ви подведат, така че да разберете, че не можете да разчитате на тях.

Може да преоткриете хората от обкръжението си и да погледнете на тях от един друг ъгъл, но това винаги е полезно като знание…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени