СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Вие все още сте в силен период, през който можете да влияете над обичайното на вашето финансово състояние.

Не е изключено да ви се налага да балансирате повече или над обичайното между вашия интерес и този на важни за вас хора.

Начинът, по който се справяте с това, ще определи много – как ще продължите напред.

В друг случай – може да ви се налага да се разплатите с минали дългове, ако имате такива или пък да прекратите връзки, договори, които са изчерпани или направо ви нанасят финансови щети.

Пик от показателни събития – на кого и в каква степен може да разчитате, приоритетно в материален аспект, разбирате в дните на Пълнолунието, под чието въздействие сте на 30 и 31 август. Анализирайте внимателно, дребни действия имат широки отражения.

Може да ви се налага да бъдете мобилизирани, отдадени на някаква конкретна и обогатяваща цел, така че по време на пълнолунието и през втората част от периода вие да  получите награда за полагане от вас усилия…

Постепенно и на хоризонта ще се оформят шансове да повишите доходите си, да материализирате желание, към което сте се стремили дълго и ето, че сега застава пред вас.

Може да се възобновят стари предложения, идеи, които пак така допринасят за благоденствието ви. През втората част на периода и през следващата седмица – нараства в значима степен вероятността да подействате позитивно на приходите си… Миналото ви застига, може да ви направи подарък, да ви даде право на втори опит, който е пряко свързан с парични потоци и онова, което имате – общо.

Колкото по-силно сте концентрирани върху конкретна цел, толкова повече ще нараства вероятността да я осъществите.

Вашата социална активност перманентно ще се усилва, тази тенденция ще расте и вие все повече ще се оказвате в центъра от внимание. В обкръжението ви може да нахлуе личност, която ви стимулира, амбицира, ще е повод за бъдещи успехи.

До края на седмицата Венера е ретроградна във вашия знак, след което ще се обърне в директна. През това време вие ще продължите да преосмисляте най-ценното в живота си, което искате да съхраните, след това тенденции, които сте задали бързо ще започнат да набират скорост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени