СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Вие все още сте в силен период, през който можете да влияете над обичайното на вашето финансово състояние.

Не е изключено да ви се налага да балансирате повече или над обичайното между вашия интерес и този на важни за вас хора.

Начинът, по който се справяте с това, ще определи много – как ще продължите напред.

В друг случай – може да ви се налага да се разплатите с минали дългове, ако имате такива или пък да прекратите връзки, договори, които са изчерпани или направо ви нанасят финансови щети.

Пик от показателни събития – на кого и в каква степен може да разчитате, приоритетно в материален аспект, разбирате в дните на Пълнолунието, под чието въздействие сте на 30 и 31 август. Анализирайте внимателно, дребни действия имат широки отражения.

Може да ви се налага да бъдете мобилизирани, отдадени на някаква конкретна и обогатяваща цел, така че по време на пълнолунието и през втората част от периода вие да  получите награда за полагане от вас усилия…

Постепенно и на хоризонта ще се оформят шансове да повишите доходите си, да материализирате желание, към което сте се стремили дълго и ето, че сега застава пред вас.

Може да се възобновят стари предложения, идеи, които пак така допринасят за благоденствието ви. През втората част на периода и през следващата седмица – нараства в значима степен вероятността да подействате позитивно на приходите си… Миналото ви застига, може да ви направи подарък, да ви даде право на втори опит, който е пряко свързан с парични потоци и онова, което имате – общо.

Колкото по-силно сте концентрирани върху конкретна цел, толкова повече ще нараства вероятността да я осъществите.

Вашата социална активност перманентно ще се усилва, тази тенденция ще расте и вие все повече ще се оказвате в центъра от внимание. В обкръжението ви може да нахлуе личност, която ви стимулира, амбицира, ще е повод за бъдещи успехи.

До края на седмицата Венера е ретроградна във вашия знак, след което ще се обърне в директна. През това време вие ще продължите да преосмисляте най-ценното в живота си, което искате да съхраните, след това тенденции, които сте задали бързо ще започнат да набират скорост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени