СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, така че вие се намирате в период, през който градите тенденции за цялата предстояща ваша нова лична година.

През настоящата седмица предстои Пълнолуние, което е едно от най-важните за вас през годината, защото обхваща и вашия зодиакален знак. Това Пълнолуние ще ви даде пълнота от знание на кого и в каква степен можете да разчитате. Пълнолунието е на 30 и  31 август,  дребни действия имат широко отражение през тези дни, имайте предвид и насочвайте внимателно, можете да влияете на тенденциите над обичайното и според собствените си желания, и подход.

В партньорските си връзки стигате до дъното на истини, те са отразяващи, но могат да бъдат и заздравяващи. Вие заедно може да преодолеете някакво предизвикателство, след което чувствата и привързаността да бъдат още по-значими.

Ако случващото се не води точно в тази посока, значи различията са доста сериозни, вие ще можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки, ако желаете разбира се.

Погледът на повечето от вас е насочен към по-далечното бъдеще или това е цел, която е дългосрочна, а може и да изисква повече време, за да се реализира в значима степен.

Вие може да си върнете някакъв шанс от миналото, можете да наваксате с евентуални пропуски, ако е имало такива.

Може да постигнете успехи, които са дългосрочни и са следствие на демонстрация на висока квалификация или понеже попадате под опеката на влиятелна или власт-имаща личност, радвате се на одобрение от страна на хора, които могат да ви помогнат в сложна ситуация, да ви върнат възможност от преди или да се  превърнат в повод да осъществите желание, към което сте се стремили дълго.

Тази тенденция ще продължи и през следващата седмица в различна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени