СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 28.08.2023 – 03.09.2023

x


Слънцето все още е във вашия зодиакален знак, така че вие се намирате в период, през който градите тенденции за цялата предстояща ваша нова лична година.

През настоящата седмица предстои Пълнолуние, което е едно от най-важните за вас през годината, защото обхваща и вашия зодиакален знак. Това Пълнолуние ще ви даде пълнота от знание на кого и в каква степен можете да разчитате. Пълнолунието е на 30 и  31 август,  дребни действия имат широко отражение през тези дни, имайте предвид и насочвайте внимателно, можете да влияете на тенденциите над обичайното и според собствените си желания, и подход.

В партньорските си връзки стигате до дъното на истини, те са отразяващи, но могат да бъдат и заздравяващи. Вие заедно може да преодолеете някакво предизвикателство, след което чувствата и привързаността да бъдат още по-значими.

Ако случващото се не води точно в тази посока, значи различията са доста сериозни, вие ще можете да ги идентифицирате и да вземете съответни мерки, ако желаете разбира се.

Погледът на повечето от вас е насочен към по-далечното бъдеще или това е цел, която е дългосрочна, а може и да изисква повече време, за да се реализира в значима степен.

Вие може да си върнете някакъв шанс от миналото, можете да наваксате с евентуални пропуски, ако е имало такива.

Може да постигнете успехи, които са дългосрочни и са следствие на демонстрация на висока квалификация или понеже попадате под опеката на влиятелна или власт-имаща личност, радвате се на одобрение от страна на хора, които могат да ви помогнат в сложна ситуация, да ви върнат възможност от преди или да се  превърнат в повод да осъществите желание, към което сте се стремили дълго.

Тази тенденция ще продължи и през следващата седмица в различна степен.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени