СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 29.06.2020 – 05.07.2020

x


Вашият социален статус – кариерно развитие, репутация, дори брачни отношения в последно време се тестват за устойчивост, звездите активно ви насочват към вид обновление, така че да се ориентирате към нещо ново и прогресивно в живота си, евентуално да използвате креативен, нестандартен начин за разрешаване на сложни приоритети или пък да разгърнете потенциала си  чрез модерни, актуални теми за съвременното общество, да бъдете социално по-активни и т.н.

Ако действате по горе-описания начин, през настоящия период ще можете да осъществите ваша съкровена мечта, пред вас ще се разгръщат алтернативи за развитие, понякога и по един изненадващ начин.

Не е изключено, усилия, които сте полагали в миналото внезапно да дадат позитивни резултати, да чуете новини, които са във ваша полза, подкрепят честолюбивите ви планове…

През тази седмица ще се появят хора, които ще ви подкрепят, можете да разширите кръга си на влияние, популярност и със съответните позитивни тенденции.

Навлизате в период, през който ще действате по-смело, ще се стремите да разчупите границите на възможното пред вас и ще успеете да изкачите своя нов и по-висок връх. Сега ще усетите първи сигнали в тази посока, но тази тенденция ще ви бута на тласъци в различна степен напред и нагоре до края на годината.

През това време вие ще полагате много усилия, за да демонстрирате вашата компетентност и висока квалификация, съответно да привличате вид одобрение от страна на енергични и влиятелни личности, някой от вас ще променят стратегията си и тя ще е по-успешна, ще увеличавате перманентно знанията си, начина си на мислене…и ще изкачите своеобразен връх през идното полугодие.

Засега усещате първи сигнали в това направление.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Очарованието се крие в простите неща.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ