СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Периодът е подходящ да изградите една здрава основа, върху която да надградите всичко останало. Може да попаднете в ситуация, която изисква своеобразен „рестарт“ на всички нива от вашия живот.

Например, да обновите вашето кариерно развитие, да се приспособите към някакви променени условия на труд, за да сте по-успешни. Ако се движите в правилна посока,  тогава сега може да получите внезапен шанс за повишаване на доходите.

Печалби може да имате от различни и неочаквани източници, някои от вас ще получат награда за полагани от тях усилия или ще направят пробив, ще постигнат успех, към който са се стремели дълго, а той пак така влияе върху материалното им състояние.

Ценете високо онези, хора и обстоятелства, които сега допринасят за ваши печалби,  можете да разчитате на тях на различни нива, включително и в чисто финансов аспект,  понякога това дори могат да бъдат ваши близки.

Ако тенденциите не са такива, ако е необходимо да направите рязък завой в кариерното си развитие, тогава вие сега ще се откажете от ангажименти или това ще се случи по външни и независимо от вас причини, така че да си потърсите в бъдеще и да намерите нещо друго и по-подходящо за вас, ако не веднага, то в края на ноември и през декември, когато се оформя такива шансове, а вие да просперирате на нова работа, която в значима степен кореспондира с вашия творчески потенциал или чувство на щастие.

Не е изключено да ви се налага да прекарвате повече време у дома, да обръщате внимание на близките и на семейството си.

Пазете се от недоразумения, които могат да прераснат в конфликти, да създадат напрежение в най-близката ви среда… Не губете по-далечни цели от поглед и ще превъртите тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока. Иначе може да се въвлечете в напрежение у дома, което ще ви влияе дълго и със съответните последици…

Някои от вас може да се захванат с ремонти, разрешаване на битови и имотни казуси, в такъв случай пак така ще се изисква от вас повече търпение, иначе прибързани или преувеличени очаквания ще имат обратен от желания или очаквания резултат.

Любовта на този етап е на заден план или е по-хладна, филтрира се от разума, от практични оценки, а ако те подсказват, че определени връзки си заслужават, тогава те ще се оздравят, иначе точно обратното, но в такъв случай това ще е добре преценено…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени