СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Периодът е подходящ да изградите една здрава основа, върху която да надградите всичко останало. Може да попаднете в ситуация, която изисква своеобразен „рестарт“ на всички нива от вашия живот.

Например, да обновите вашето кариерно развитие, да се приспособите към някакви променени условия на труд, за да сте по-успешни. Ако се движите в правилна посока,  тогава сега може да получите внезапен шанс за повишаване на доходите.

Печалби може да имате от различни и неочаквани източници, някои от вас ще получат награда за полагани от тях усилия или ще направят пробив, ще постигнат успех, към който са се стремели дълго, а той пак така влияе върху материалното им състояние.

Ценете високо онези, хора и обстоятелства, които сега допринасят за ваши печалби,  можете да разчитате на тях на различни нива, включително и в чисто финансов аспект,  понякога това дори могат да бъдат ваши близки.

Ако тенденциите не са такива, ако е необходимо да направите рязък завой в кариерното си развитие, тогава вие сега ще се откажете от ангажименти или това ще се случи по външни и независимо от вас причини, така че да си потърсите в бъдеще и да намерите нещо друго и по-подходящо за вас, ако не веднага, то в края на ноември и през декември, когато се оформя такива шансове, а вие да просперирате на нова работа, която в значима степен кореспондира с вашия творчески потенциал или чувство на щастие.

Не е изключено да ви се налага да прекарвате повече време у дома, да обръщате внимание на близките и на семейството си.

Пазете се от недоразумения, които могат да прераснат в конфликти, да създадат напрежение в най-близката ви среда… Не губете по-далечни цели от поглед и ще превъртите тази мощна енергия в оптимално позитивна за вас посока. Иначе може да се въвлечете в напрежение у дома, което ще ви влияе дълго и със съответните последици…

Някои от вас може да се захванат с ремонти, разрешаване на битови и имотни казуси, в такъв случай пак така ще се изисква от вас повече търпение, иначе прибързани или преувеличени очаквания ще имат обратен от желания или очаквания резултат.

Любовта на този етап е на заден план или е по-хладна, филтрира се от разума, от практични оценки, а ако те подсказват, че определени връзки си заслужават, тогава те ще се оздравят, иначе точно обратното, но в такъв случай това ще е добре преценено…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени