СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 30.10.2023 – 05.11.2023

x


Вашите амбиции, честолюбие, желание да се доказвате ще растат в значима степен. Вие ще умеете да демонстрирате най-доброто от себе си, а повишената ви инициативност често ще е повод да се оказвате под светлината на прожекторите.

Мнозина ще притежават доза късмет, който не е случаен, а следствие на ваши лични инициативи, амбиции, които преследвате и могат да се увенчаят с успех.

Ще действате с голяма страст, когато искате да се сдобиете с нещо ценно за вас.

Можете да укрепите връзки, които допринасят за чувството ви на щастие, по-добри бъдещи перспективи на развитие.

Все пак трябва да внимавате и да не преминавате определени граници, да не реагирате твърде емоционално или крайно в ситуации, които не винаги са по вкуса ви, иначе ще предизвикате обратен от очаквания или желан резултат.

Любими хора ще ви мотивират, амбицират, ще ви оказват значимо въздействие, ще повдига тонуса и адреналина ви, ще изискват повече внимание от ваша страна.

В оптимален вариант това ще е повод за незабравими приключения и моменти, защото ще намирате време и за развлечения, които понякога ще бъдат по-рискови или на ръба, така че „от играчка да стане плачка“… Внимавайте и всичко ще е наред.

Ако имате деца, те също ще имат нужда повече от вашето внимание и подкрепа… Хубаво е сега да изчистите евентуални недоразумения чрез диалогичност, но и по-строг контрол, когато това се налага.

Социалната ви активност през цялата седмица е висока и може да се превърне в повод за успешни преговори, добри новини, постигнати във ваша полза договорки, шанс да реализирате ваши идеи и намерения.

Добре ще се справяте с дела, които се отнасят до собствен бизнес, ако заниманията ви са творчески, дават ви по-голяма свобода на действие, имате лидерски позиции.

Ако обаче, от вас се изисква да се подчинявате, тогава вие ще протестирате, ще действате непредвидимо или пък ще намирате начин да избягате, буквално и в по-широк смисъл.

Препоръчително е да канализирате тази мощна енергия в успехи, които ще допринесат за чувството ви на щастие, вид удовлетворение и то за дълго… Както става ясно, крайният резултат в значима степен ще се определи от това какво вие искате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени