СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 02.10.2023 – 08.10.2023

x


През тази седмица вие все още ще намирате време и за развлечения или пък ще имате уникален шанс да оздравите сърдечни връзки с любими хора…

Ако сте сами, можете да срещнете любовта.

Ако в миналото между вас и вашия партньор са възникнали недоразумения, можете да ги изчистите. Близките ви ще се проводник на приятни преживявания, а ако имате пораснали деца – те ще са повод за гордост.

В чисто професионален аспект вие ще се стремите да си сътрудничите, да получавате вид подкрепа и одобрение, за да постигате по-лесно целите си или понеже на този етап вашият просперитет по различни поводи зависи подчертано от вид сътрудничество или одобрение.

Около вас може да има личност, която ви оказва силно въздействие, мотивира ви, амбицира ви…

На този фон – расте конкуренцията, борбата за власт, буквално и в по-широк смисъл. Вие може да действате стратегически, за да излезете победители, като обмислете внимателно всяка ваша стъпка и в по-далечна перспектива. Може да демонстрирате най-доброто от себе си, да проявявате по-голяма дееспособност, за да изпъкнете, също да отговорите на очакванията.

В друг случай, и ако се почувствате предизвикани – може да проявите инат, крайна неотстъпчивост, воля до краен предел, но така съществува риск да се въвлечете в конфликти, така че много внимателно трябва да прецените крайния резултат и според възможностите ви. Вие сте войни по природа и сега ще се тества тези ваши характеристики…

Има голяма вероятност да превърти тези предизвикателства в полза, но като обединявате усилия…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени