СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Почти през цялата седмица ескалират изненади, защото вие сте склонни да действате внезапно и непредвидимо, така че да прекратите връзки, които ви нанасят щети, буквално и в по-широк смисъл.

Същевременно, можете да разчитате на спонтанен късмет, своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия. Така може да придобиете нещо ценно за вас.

Мнозина ще намерят изход и решение от сложни ситуации, други ще установят, че има кой да им пази гърба, винаги има варианти, така че да осъществят намеренията си.

Въпреки всичко е полезно да се пазите от нещо нечестно и закулистно. От вас може да се крие някаква ценна информация или пък самите вие може да сте застрашени, така че да станете жертва на собствените си илюзии или страхове. В оптимален случай – ще успеете да идентифицирате скрити процеси, да надникнете отвъд видимото или по-далечното бъдеще, за да вземете оптимално правилни за вас решения.

Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът и трябва да направите важен избор и на практика може да е точно така. Все пак голяма част от тенденциите се движат по инерция, така че ако определени хора или обстоятелства искат да останат в миналото, не е нужно да се опитвате да ги задържате, защото това ще ви струва скъпо, буквално и в по-широк смисъл.

Почти през цялата седмица ескалират повишени разходи, нека да бъдат полезни или неизбежни инвестиции…

Любовта се тества за здравина или се обновява. Внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и любим човек. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас, ще може да разчитате на същото и занапред.

На 10 март предстои новолуние, на този ден на Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак, така че вие ще успеете да поставите вид обновление в живота си, при което ще можете да влияете много повече  на околните.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени