СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Почти през цялата седмица ескалират изненади, част от тях ще ви зарадват, а други ще се превърнат в повод за вид предизвикателство.

Повечето от вас ще могат да разчитат на подкрепа от страна на колектива, в който съществуват, това мога да бъдат и ваши приятели. Вие съзнателно и целенасочено може да се възползвате от връзки, които ще са полезни, ще подпомогнат осъществяването на ваши честолюбиви планове.

Високата социална активност сега е препоръчителна, а понякога и неизбежна, защото сега е подходящо да се докажете в колектив, да получите вид одобрение, така че да се справите с повишени изисквания или конкуренция, не е рядко в динамична и дори напрегната среда.

Вашият собствен креативен подход и амбиции, вид изобретателност, може да се превърнат в повод да превъртите всякакви предизвикателства на ваша страна… Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава може да се окаже, че вие трябва да направите рязък завой, да потърсите нещо друго и по-перспективно, като в този процес подчертано влияние ще ви оказва вашата среда, с която трябва да се съобразявате. Собствената ви стратегия ще определи много или всичко.

През втората част от седмицата определени личности ще ви окажат силно въздействие, понякога то ще е напълно позитивно, все едно установявате безпрекословна подкрепа, но все пак е полезно да се пазите от манипулации, така че да не позволявате да се възползват  от вас.. Бъдете по-критични към информацията, която получавате.

Почти през цялата седмица ще имате усещането, че околните ви предизвикват, но и вие ще реагирате непредвидимо, а ако не губите крайните си цели от поглед, всичко ще е за ваше добро.

Любовта на този етап е на заден план, хладна и практична или се филтрира от разума. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любим човек, това ще е признак, че имате общи планове и гледате в една посока.

На 10-ти март предстои новолуние, което ще ви даде шанс за обновяване, на вашите позиции в колектив, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени