СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 04.03.2024 – 10.03.2024

x


Почти през цялата седмица ескалират изненади, част от тях ще ви зарадват, а други ще се превърнат в повод за вид предизвикателство.

Повечето от вас ще могат да разчитат на подкрепа от страна на колектива, в който съществуват, това мога да бъдат и ваши приятели. Вие съзнателно и целенасочено може да се възползвате от връзки, които ще са полезни, ще подпомогнат осъществяването на ваши честолюбиви планове.

Високата социална активност сега е препоръчителна, а понякога и неизбежна, защото сега е подходящо да се докажете в колектив, да получите вид одобрение, така че да се справите с повишени изисквания или конкуренция, не е рядко в динамична и дори напрегната среда.

Вашият собствен креативен подход и амбиции, вид изобретателност, може да се превърнат в повод да превъртите всякакви предизвикателства на ваша страна… Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава може да се окаже, че вие трябва да направите рязък завой, да потърсите нещо друго и по-перспективно, като в този процес подчертано влияние ще ви оказва вашата среда, с която трябва да се съобразявате. Собствената ви стратегия ще определи много или всичко.

През втората част от седмицата определени личности ще ви окажат силно въздействие, понякога то ще е напълно позитивно, все едно установявате безпрекословна подкрепа, но все пак е полезно да се пазите от манипулации, така че да не позволявате да се възползват  от вас.. Бъдете по-критични към информацията, която получавате.

Почти през цялата седмица ще имате усещането, че околните ви предизвикват, но и вие ще реагирате непредвидимо, а ако не губите крайните си цели от поглед, всичко ще е за ваше добро.

Любовта на този етап е на заден план, хладна и практична или се филтрира от разума. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любим човек, това ще е признак, че имате общи планове и гледате в една посока.

На 10-ти март предстои новолуние, което ще ви даде шанс за обновяване, на вашите позиции в колектив, възползвайте се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени