СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 04.10.2021 – 10.10.2021

x


Почти през цялата седмица перманентно ще възникват възможности да рестартирате  важни за вас отношения. Ще можете да си върнете старо приятелство или хора от миналото ще напомнят за себе си.

Неразрешени въпроси също могат да се обновят и да отключат разяснителни разговори или преговори, но в повечето случаи това се отчита като право на втори опит или допълнителна възможност, така че да скрепите важни за вас контакти, лични или делови.

Вие може да преосмислите позициите си в колектив, ако се налага да направите някои корекции, а това да подпомогне в пълна степен – утвърждаването на авторитета ви сред другите, получаване на по-широка подкрепа и одобрение, ако се налага – изчистване на недоразумения, привличане на вид опека от страна на влиятелна личност…

Миналото ви застига по различни начини и засяга приоритетно връзките ви, лични или делови, използвайте Новолунието на 06 октомври, за да поставите едно ново начало, което задължително ще има отражение, дори и това да не е видно веднага.

През втората част от седмицата общуването с хора извън близкото ви или традиционно обкръжение ще ви носи ползи или удовлетворение.

През последните дни от седмицата може да имате усещането за „дежа вю“, вие ще решите как да реагирате и съобразно способността да надникнете в по-далечното бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени