СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 04.10.2021 – 10.10.2021

x


През тази седмица фокусът е върху професионалната ви реализация или отношения на работното място. Ако амбициите ви са да растете кариерно, тогава може да очаквате шанс, за който сте полагали усилия и ето, че той отново застава на пътя ви, така че да получите желаното, ако в миналото сте се разминали с очакването, сега имате право на втори опит и можете да се възползвате от Новолунието на 06 октомври.

Ако е имало спорни и неразрешени казуси, то те също могат да се разплетат.

Ако това не е ваша тема, тогава ще получите вид удовлетворение, ще почувствате опека от страна на влиятелна или власт имаща личност, чиито поглед и благосклонност отново са насочени към вас.

Все пак се намирате в благоприятен период относно кариерното си развитие, имате шанс за повишение и усилия в тази посока ще имат своя отзвук и позитивни резултати и тази тенденция ще расте, ще допринесе за вид благоденствие.

Венера, вашата покровителка, преминава в Стрелец на 07 октомври и ще отключи в душата ви доста по-огнени, бих казала не твърде специфични за вашия темперамент настроения. Това може да доведе до своеобразен катарзис, ако до скоро сте си слагали някакви спирачки на желанията и чувствата, това ще става все по-трудно през втората част на седмицата и в различна степен до 05 ноември. През това време вие може да спечелите нещо важно за вас и като се борите за него.

През последните дни от седмицата може да си върнете нещо изгубено, но ако вие имате дългове, ще трябва да се разплатите.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени