СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 05.02.2018 – 11.02.2018

x


Вашият покровител Марс е в Стрелец и от този сектор раздухва още повече вашата рождена инициативност, борбеност, огнен ентусиазъм, склонност да се целите на високо и надалече. Тенденцията действително ще ви помогне да извършите своеобразния скок напред и нагоре в избраната от вас направление.

През първата част от седмицата вие може да се въвлечете в шумни дебати с ваши приятели колеги, с които обсъждате по-далечни перспективи на развитие. В близкото ви обкръжение има хора, които много силно ви подкрепят. Не е изключено да се появят и стари приятели, чувства, нещо като „дежа вю“, докосващо сърцето ви. Ако сте сами, едно приятелство може да прерасне в романтична връзка. Колкото сте социално по-активни, толкова повече ще привличате погледи и може да печелите от това – морална или чисто материална подкрепа. Може да отключвате шансове по един внезапен начин. Околните събуждат ентусиазма ви, превръщат се в генератори на нови идеи, предложения, от които можете да се възползвате.

През втората част на седмицата на хоризонта се очертават, някакви неясноти, вероятно свързани с бъдещето ви развитие. Тези неясноти може да се отнасят до скрити процеси, които сега идентифицирате, може да се отнася до хора, стоящи далеч от вас, които ви тревожат по някаква причина, също това може да са принудителни пътувания, необходимост да повишите квалификацията си, да разширите знанията си, а в най-неприятната форма – трябва да се пазите да не ви въвлекат в неконструктивни спорове, които могат да прераснат юридически дела, те пък да завлекат имуществени щети и т.н. Разходите ви през тази седмица нарастват, по външни и не зависещи от вас причини или защото се налага да правите инвестиции в близки хора или бизнес. Същевременно, имате шанс да извършите голям пробив в избраното от вас направление и да спечелите някакви крупни суми. Но е важно да не поемате прекалено големи рискове, за да се предпазите от подвеждане.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ